Gezocht: winterteam!

Om komende winter de vijf familieweken tijdens de schoolvakanties, drie jonge gezinnenweken, onze eerste bruiloft in de Berghut, de 3e editie van het Boost Your Businessweekend, het vrienden- en vriendinnenweekend [en wellicht nog wat bedrijfsuitjes?] wederom tot een succes te maken, zoeken we een nieuw Berghutwinterteam!

  • Een kookondersteuner met focus die vijf avonden per week meehelpt lekkere maaltijden te bereiden voor onze gasten.
  • Een allround schoonmaker voor de dagelijkse schoonmaak en avondafwas die oog heeft voor schoon, opgeruimd én detail.

Voor beide rollen zoeken we iemand die van 12 december 2013 tot en met 30 maart 2014 beschikbaar is.

We zijn inmiddels in gesprek met enkele kandidaten voor de functie van goedgehumeurde ontbijtkok. En we zijn ontzettend blij met Maarten die ons na een topzomer ook komende winter weer veel gasten blij gaat maken in zijn ‘Stuberol’!

 

  • Daarnaast zoeken we van 10 december tot en met 30 maart  een lieve en sportieve kinderoppas voor onze twee kinderen [5 en 7 jaar] die opruimen en poetsen niet erg vindt én die gedurende de familieweken [winterschoolvakanties] en jonge gezinnenweken [maart] op diverse gastenkindjes past tussen de 1-4 jaar.

 

Wil je reageren op één van de bovenstaande vacatures? Dat kan tot 20 oktober. Klik op de betreffende links voor info.

 

winter kleinschalig pension de Berghut Oostenrijk wintersport Rauris

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk