Winterse familieweken 2016

Als je in de winter naar de Berghut komt, ben je verzekerd van een ultieme winterbeleving voor het hele gezin! Een gezellige Stube, sfeervolle kamers, een pan met glühwein op de houtkachel, een speelruimte- en tuin voor de kids, kindermenu, marshmellows boven het buitenvuur… Geniet elke ochtend van de geur van versgebakken brood en een stevig ontbijt en vijf keer per week een lekker 2-gangenhuttenmenu [kids eten vaak eerder en samen].

En overdag: lekker de piste op! Het gebied is lekker knus: ideaal voor kinderen én voor papa en mama. Diverse skipistes [ruim 30 kilometer] voor alle niveaus zijn binnen handbereik op een paar autominuten in Rauris. Evenals verschillende langlaufloipes, winterwandelpaden, rodelbanen en sneeuwschoenwandeltochten. Je kunt er zelfs ijsklimmen en paragliden.

 

wintersport de Berghut.com familieweken in Oostenrjk gezin Rauris

 

Wat krijg je?

 • Een fijne rustige plek omringd door bergen en toch maar 3 autominuten rijden van de skipistes in een gezellig familieskigebied.
 • Sfeervolle familiekamer[s] met eigen sanitair [douche en toilet]
 • Een eigen balkon met uitzicht op de bergen.
 • Handdoeken en beddengoed regelen wij voor je.
 • Onbeperkt koffie, thee en voor de kinderen: limonade!
 • We verzorgen 5 avonden per week een stevig 2-gangen huttenmenu [hoofdgerecht en toetje]. Voor kinderen tot 12 jaar hebben we een kindermenu.
 • We hebben een gezellige Stube [een soort grote huis- en eetkamer], vrolijke speelruimte en heerlijke sneeuwtuin voor  kinderen en een terras op het zuiden.
  • Naast skiën en boarden kun je ook volop [sneeuw]schoenwandelen en langlaufen.
  • We bieden vanuit de Berghut diverse activiteiten aan [vrijblijvend].
  • Voor de allerkleinsten stellen we gratis een campingbedje, aankleedkussen, badje en flessenwarmer ter beschikking. We hebben ook kinderstoelen en slabbers.

 

Let op: in de winter van 2016 bieden we geen kinderopvang aan.

 

wintersport de Berghut.com familieweken in Oostenrjk gezin Rauris skiën hotel

 

Wat betaal je?
Wat zijn de mogelijkheden en wat betaal je per kamer per week, inclusief stevig ontbijt en toeristenbelasting?

 • Onze Matratzenlager: unieke familiekamer met 6-persoonsstapelbed! 1050,00 euro
 • Een 4-persoonskamer [met tweepersoonsbed en stapelbed]. Gezellig bij elkaar op de kamer! 1250,00  euro
 • Onze familiehuttenkamer met twee kamers [1 voordeur, 1 badkamer en 2 kamers]. Dat is fijn…  1450,00 euro
 • Twee volledige kamers verbonden met een tussendeur. Meer ruimte en meer privacy! 1550,00 euro


Eten & drinken

 • 5 avonden per week een lekker 2-gangen huttenmenu [vanaf 14 jaar 16,00 euro, 5-13 jaar 8,50 euro, 3&4 jaar 5,50 euro]. Dit boek je erbij. Laat ons gerust weten als je vegetarisch bent of bepaalde dingen niet mag eten.
 • Je kunt zelf tussendoortjes meenemen voor in de Berghut. We vragen je drankjes van de Berghut te gebruiken. Drankjes kun je in de Berghut zelf pakken en op een kaartje afstrepen.

 

wintersport de Berghut.com familieweken in Oostenrjk gezin kinderen Rauris

 

LET OP:
Er kunnen vanaf nu aanvragen worden gedaan voor de winter van 2016, nadat we een reserveringsbreak hebben gehad. Maar oooh, we weten dat er veel mensen willen komen… Dus we zullen ook mensen teleur moeten stellen. #sliksnik

We willen we graag een mix houden van nieuwe mensen en mensen die de Berghut al kennen.  Dus de komende week gaan we even puzzelen met alle winteraanvragen die er dan zijn gekomen. Aanvragen kan dus vanaf nu en dinsdag 19 mei geven we uitsluitsel over de samenstelling van de winterschoolvakantieweken 2016. Iedereen die daar niet bij zit, verwijzen we heel graag door naar andere gave plekken die we weer ontdekt hebben!

Dus: mail je aanvraag door naar ons door, graag met een 1e keuze en een 2e keuze voor een week en op 19 of 20 mei laten we je weten of en wanneer de wintersport in de Berghut doorgaat!

We vragen dus om een beetje geduld en begrip. 🙂

 

Verandering
Wat verandert er na onze ‘reserveringsbreak’ van de afgelopen maanden? Niet heel veel, maar er verandert wel wat.

 1. We nodigen we mensen uit een handje mee te helpen als ze dat leuk vinden, vrijblijvend. Nog meer dan anders. Dus wil jij bijvoorbeeld een keer de kachel aandoen, de bbq bedienen, meehelpen sneeuwschuiven of jouw favoriete salade maken? Leuk! #samenservice
 2. Het ontbijt zal waarschijnlijk iets eenvoudiger worden, maar een evenzogoed stevig begin van de dag als anders!
 3. Het lekkere berghut-avondeten koken we niet allemaal meer zelf, maar laten we deels buiten de Berghut maken. Dat brengt wat extra kosten met zich mee.
 4. We bieden in de winter van 2016 geen kinderopvang aan.
 5. O ja, de toeristenbelasting gaat vanaf komende winter 50 cent omhoog, voor de komst van een nieuwe skilift in Rauris. Dat zit in de kamerprijs verrekend.

 

Tot in de berghut?

 

Interesse? Meer weten? [terug] naar ‘Specials en reserveren – Familieweken winter

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk