KidsSnowSurvival

KidsSnowSurvival Berghutje Sneeuwschoenwandelen

Een übercool avontuur met je kind

3-6 januari 2019

Een übercool ouder-kind avontuur in Berghutje. Kom van 3-6 januari 2018 vette sneeuwavonturen beleven en onvergetelijke herinneringen creëren!

Hans en een van onze kids gaan met maximaal 3 ouder-kind stellen naar Berghutje op 1400 meter in Oostenrijk. Dit back to basic almhutje is dé uitvalsbasis voor echte winterbeleving, zonder stromend water, zonder WIFI en zonder centrale verwarming. Er is wel een goede houtkachel en heel veel sneeuw in de omgeving waar we een aantal dagen in kunnen spelen.

We kunnen iglo’s bouwen en erin slapen. We kunnen een mega-sleebaan maken. We kunnen sneeuwhollen graven. Een sneeuwschoenwandeling maken, een fakkeltocht of ons eten bereiden buiten boven het kampvuur. En ‘s avonds lekker spelletjes spelen in de warme stube. We bepalen het zelf.

Meer info

Globaal programma

  • Op donderdag 3 januari treffen we elkaar op een wandelparking in Dorfgastein [Oostenrijk]. De benodigde bagage wordt verdeeld over de rugzakken van de papa’s/mama’s en iedereen krijgt sneeuwschoenen. Vervolgens gaan we gedurende ongeveer 2-2,5 uur we op weg naar het Berghutje, dat zo’n 500 hoogtemeters hoger ligt. In het Berghutje aangekomen staat de rest van de dag in het teken van eten koken en de omgeving rondom de hut verkennen [en spelen!].
  • Vrijdag 4 en zaterdag 5 januari spelen zich af in en om het hutje. We kunnen iglo’s bouwen en erin slapen. We kunnen een mega-sleebaan maken. We kunnen sneeuwhollen graven. Een sneeuwschoenwandeling maken, een fakkeltocht of ons eten bereiden buiten boven het kampvuur. En ‘s avonds lekker spelletjes spelen in de warme stube.
  • Zondagochtend 6 januari dalen we weer af naar het dal, waar we zo rond 10 uur afscheid van elkaar nemen en iedereen weer zijn eigen weg gaat.


Voor wie?
KidsSnowSurvival is bedoeld voor ouder-kind combinaties die van uitdaging houden. Die genieten van het sneeuw spelen en die ook een beetje kunnen afzien. En die met elkaar iets ultiems willen beleven. Een iglo bouwen is namelijk niet zomaar gedaan en ook de wandeling omhoog vraagt een flinke inspanning.


Wat krijg je?

  • De overnachtingen in het Berghutje onder een heerlijk ruitjesdekbed.
  • Al het eten & drinken.
  • Begeleiding bij de activiteivten door gecertificeerd bergwandelgids Hans.
  • Het gebruik van sneeuwmaterialen zoals sneeuwschoenen, iglo-bouwspullen, slaapzakken, fakkels, sleetjes e.d.
  • En een onvergelijke ervaring met de groep en voor jullie samen.

Kortom, een werkelijke all-inclusive 😉
Behalve de reis naar Oostenrijk.


Wat betaal je?

De hele package kost 499,00 euro per persoon*.

* Een tweede kind van eenzelfde gezien betaalt de helft van de prijs. 


Klein voorbehoud
We hebben het weer niet in de hand. Berghutje ligt op 1400 meter hoogte en normaal ligt er in deze tijd van het jaar sneeuw. Het kan echter tegenvallen. Dan zullen we op zoek gaan naar alternatieven hogerop de berg. De zekerheid die ik kan bieden is dat ik er alles aan zal doen om de maximale belevenis te bieden!

 

Boeken
Hieronder kun je reserveren. Je vult je je gegevens en wensen in, verzendt het formulier en je ontvangt van ons een reserveringsformulier. Zodra we die ingevuld terug hebben, ontvang je binnen een week de bevestiging. Je reservering is definitief als je het reserveringsformulier ingevuld teruggestuurd hebt. We vragen je uiterlijk 3 weken voor je komst het bedrag over te maken of je kunt het bedrag ter plaatse contant betalen. We werken zonder aanbetaling.

Wil je een vraag stellen voordat je wilt reserveren? Stuur ons dan even een mailtje.

De voorwaarden voor de hotellerie gelden. Onze annuleringsvoorwaarden: tot 3 maanden 150 euro, 3 maanden t/m 1 maand 40%, 1 maand t/m 1 week 70%, tijdens de laatste week 90%.

 

Data & beschikbaarheid

WK
Van
Tot
Beschikbaar
Kom je ook?
1
4 januari 2018
7 januari 2018
VOL
Welkom in de Berghut