NIEUW: KidsSnowSurvival

Half oktober 2017 zijn Hans en Tobi een nachtje samen in Berghutje. Ze bedenken wat leuks. Hoe gaaf zou het zijn om een ‘survival’ in de sneeuw bij het Berghutje in Oostenrijk te organiseren? Een paar dagen lang spelen in de sneeuw met papa’s [mama’s mag ook] en hun kids? Werknaam: Kids & Kou, later omgedoopt tot: KidsSnowSurvival.

We maken een pagina op de website van de Berghut en delen het idee op Facebook. Binnen de kortste keren melden 2 papa’s en hun 3 zoons zich; een paar dagen voor KidsSnowSurvival melden  een 3e papa mijn zijn zoontje zich.

De omstandigheden op de dag dat de groep 400 hoogtemeters omhoog gaat lopen naar Berghutje, zijn winters. Maar alle bikkels redden het. En in de dagen die volgen worden er megasleebanen gemaakt, iglo’s gebouwd [+ erin geslapen], maken ze een fakkeltocht, hebben ze veel plezier en maken ze mooie herinneringen.

“KidsSnowSurvival heeft de verbinding tussen mij en mijn zoon verder versterkt.
Toen ik hem terug in Nederland ‘s avonds naar bed bracht,
heb ik ‘m diep in de ogen aangekeken.
Met natte ogen zeiden we bijna tegelijk:
“Ik voel me heel gelukkig.”
– Geert

 

Half februari 2018 gaat Hans met onze oudste Ibon op KidsSnowSurvival met wederom een groep papa’s en zoons. Een eventuele volgende KidsSnowSurvival vindt plaats van 3-6 januari 2019. Heb je interesse of vragen? Stuur ons even een mailtje.

 

 

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk