Krachtweekend! [29 mei-3 juni 2015]

Ontdek de kracht van je eigen kwetsbaarheid…

Iedereen is wel eens bang om door de mand te vallen. Om tekort te schieten en er niet meer bij te horen.
Bewust of onbewust doe je je best om te voldoen aan verwachtingen van anderen of aan die van jezelf, zodat je het waard bent, genoeg bent en niet zwak.
Maar helpt dat ook?
Geeft dat jou het gevoel dat je er mag zijn zoals je bent?

Inderdaad, dit lange weekend zou eerst een week zijn. Omdat Transavia komende zomer helaas niet meer op zaterdag vliegt, komt dit niet lekker uit voor de mensen die willen vliegen. Daarnaast hebben mensen aangeven een week van huis best lang te vinden. Daarom hebben we er een aantrekkelijk lang weekend van gemaakt, van vrijdag tot woensdag.

 

__kracht van kwetsbaarheid krachtweek

 

Van 29 mei-3 juni 2015 organiseren we in onze sfeervolle Berghut in Oostenrijk samen met Marjon Bohré, de eerste Nederlandse gecertificeerde Brené Brown-facilitator/consultant, het Krachtweekend! Je ontdekt in een kleine groep wat begrippen als vertrouwen en verbinding voor jou betekenen. Het gaat over schaamte en kwetsbaarheid. Over authentiek zijn en grenzen stellen. Over wegwijzers om je te helpen om te worden wie je bent. En dát in een omgeving waar ruimte en tijd is om te reflecteren en te genieten van wat het leven jou te bieden heeft.  Op deze bijzondere plek in de bergen zijn alle ingrediënten aanwezig om jezelf te zijn en om aan jezelf te werken, samen met maximaal 9 anderen met dezelfde wens. Dat geeft herkenning, inspiratie én energie. In de Berghut word je volledig verzorgd en ontzorgd, zodat je volledig aandacht voor jezelf kunt hebben.

 

 zomerbanner de Berghut.com krachtweek

 

De Kracht van Kwetsbaarheid
Hoe zat het ook weer met Brené Brown? Haar boeken – De Kracht van Kwetsbaarheid en De Moed van Imperfectie – zijn wereldwijde bestsellers. Haar boodschap ‘je bent genoeg’ is voor heel veel mensen hoopgevend. Maar hoe helpt je dat nou in je dagelijkse leven? Wat heb je aan die mooie woorden als je bezig bent alle ballen in de lucht te houden en aan tegenstrijdige verwachtingen te voldoen? Dat leer in je in het Krachtweekend.

Kijk hieronder naar de inspirerende TEDtalks van Brené:

 

‘Ik heb een eenvoudige methode geleerd om moeilijke momenten te overwinnen.
In korte tijd krijg je een absoluut handige methode aangereikt
waarmee je in de dagelijkse praktijk direct aan de slag kan.’

Na het Krachtweekend…

 • Weet je wat het werk van Brené Brown voor jou kan betekenen.
 • Heb je inzicht in je belemmerende overtuigingen.
 • Weet je wat ‘verbinding’ en ‘vertrouwen’ voor jou betekenen.
 • Je hebt geleerd wat ”je bent genoeg’ voor jou betekent.
 • Heb je wegwijzers die je helpen om te worden wie je bent.
 • Weet je hoe je meer veerkracht ontwikkelt.

Een bijzonder weekend met de potentie om je leven te veranderen. Het Krachtweekend is geen garantie dat je voortaan altijd gelukkig bent, dat je nooit meer twijfelt aan je zelf of geen last meer hebt van het gevoel tekort te schieten. Maar wel een onvergetelijk weekend, met praktische tools, handvatten om veerkracht te ontwikkelen met de boodschap dat jij genoeg bent. Met stof tot nadenken voor maanden en duurzame inspiratie voor het maken van authentieke, dagelijkse keuzes.

“Er waren zoveel puzzelstukjes die op de juiste plek vallen
en duidelijkheid verschaffen in waar ik dagelijks mee te maken heb.”

 

zomer de Berghut.com Oostenrijk

 

Wat gaan we doen?
Elke ochtend en avond doorlopen we een deel van het trainingsprogramma The Daring Way™ van Brené Brown. In elk onderdeel bekijken we een deel video en doen we praktische oefeningen om jouw authenticiteit verder te ontwikkelen. We maken gebruik van exclusieve filmpjes van Brené Brown en doen oefeningen met het prachtig vormgegeven werkboek dat je na afloop mee naar huis neemt. Geen zweverig gedoe, maar wel hard werken. Met een lach en een traan. Dat ook. Marjon leert je de theorie, we delen met elkaar onze eigen verhalen, bespreken de wegwijzers voor authentieker leven en hebben ondertussen heel veel lol.

‘s Middags kun je genieten van de prachtige omgeving, maken we een wandeling of hang je met een goed boek in een zitzak of de hangmat in de Berghuttuin. Je hebt tijd om te overdenken, te reflecteren en te leven. Samen met anderen, of alleen. En als je graag nog even persoonlijk doorpraat met Marjon, dan kan dat natuurlijk ook. Ze is het hele lange weekend voor je beschikbaar.

 

“Van tevoren vroeg ik me af of de training niet te ‘Amerikaans’ zou zijn.
Zo’n overdreven en blij programma. Maar ik denk er met genoegen aan terug.
Het gaf mij heel nuttige reflectie op mijn eigen handelen
en ik vond het heerlijk om helemaal alleen met mijzelf (en de groep) bezig te zijn.”

 

 ZOMERBANNER de Berghut.com almleven

 

Wie is Marjon Bohré?
Marjon Bohré is sinds 2012 gecertificeerd facilitator/consultant van het trainingsprogramma van Brené Brown en maakte er een toegankelijke toepassing en vertaling van voor Nederland. “Ik combineer Brené’s werk met mijn eigen ervaring en expertise op gebied van bedrijfskunde en psychologie. ‘Je bent goed zoals je bent’ is mijn overtuiging, wat niet wil zeggen dat ik dit ook altijd zo voel. Als herstellend perfectionist kan het gevoel ‘tekort te schieten’ me regelmatig overvallen. Maar inmiddels weet ik wat te doen en hoe ik weer zo snel mogelijk op kan krabbelen.

“It’s not how far you fall, but how high you bounce that counts.”
Zig Ziglar

Deze training in de Berghut geven is een droom die uitkomt voor me. De kracht van het programma, de verbinding met mensen die allemaal bijzonder zijn in zo’n prachtige omgeving als de Berghut en met zoveel aandacht voor elkaar, dat is een cadeautje van het leven. En dat gun ik jou ook!”

 

Marjon Bohré

 

Aantal deelnemers
Maximaal 10

 

Kosten
De kosten zijn 995,00 euro per persoon*. En dat terwijl de training die Marjon in 3 dagen in Nederland geeft, zonder overnachting al bijna 900 euro kost! Daar krijg je in het Krachtweekend de bergen, de heerlijke verzorging en entourage van de Berghut én nog meer tijd van Marjon bij.

De prijs is inclusief:

 • een eigen sfeervolle huttenkamer met balkon en eigen badkamer met douche en toilet.
 • maaltijden [5x lekker stevig ontbijt, 4x een lunchpakketje, 5x smakelijk avondeten]
 • koffie & thee
 • toeristenbelasting
 • de professionele begeleiding tijdens de ochtendworkshops en naar behoefte individuele begeleiding van Marjon Bohré van Springpower.nl
 • enkele begeleide wandeltochten

Je betaalt alleen je andere drankjes en jouw reis tussen Nederland en Oostenrijk.
*Kom je als zakelijk deelnemer, dus volg je de training als ontwikkeling van jezelf in je eigen bedrijf, dan betaal je 1199,00 euro [exclusief BTW].

 

 ‘Ik vond het een flinke investering, maar het was het helemaal waard.
Zoveel inspiratie en duidelijke kapstokken, het mooie materiaal en
vooral het contact en de gesprekken met de anderen.
Het was één groot cadeau aan mijzelf.’

 

Reis
Er zijn verschillende mogelijkheden om  naar de Berghut in Oostenrijk te komen:

 • met de auto: carpoolen is vaak mogelijk én gezellig en inspirerend;
 • met het vliegtuig: je vliegt met  Transavia.com voor ongeveer 200 euro retour, inclusief treintransfer vanaf Innsbruck naar de Berghut [en terug]:

  vrijdag 29 mei heen: Eindhoven-Innsbruck,  13.35 uur-14.50 uur en rond het avondeten ben je in de Berghut

  – woensdag 3 juni terug: Innsbruck-Amsterdam: 15.25 uur-17.00 uur en ook dan ben je rond het avondeten weer thuis!

 • met de trein.

Vraag ons even naar reisadvies op maat!

 

Vragen?
Heb je vragen? Je kunt Marjon bellen of mailen met al je vragen.
We kijken ernaar uit je te ontmoeten tijdens het Krachtweekend!

Warme groet,
Marjon, Hans & Nel

 

Interesse? Meer weten? [terug] naar ’Specials en reserveren – Krachtweekend’

 

krachtweek kracht en kwetsbaarheid in de Berghut.com

 

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk