Vriendenweekend in de Berghut!

Door een annulering hebben we nog 1 kamer [2 personen] beschikbaar in het VriendenWinterWeekend van 5-8 februari 2015!

 

lang weekend wintersport in Oostenrijk de Berghut.com

 

Kom genieten van de rust, gezelligheid, glühwein, kaasfondu, winterbbq, sneeuw en nog veel meer moois! Wij verzorgen je met lekker eten en de sfeervolle setting van de Berghut. Je komt op donderdag aan, geniet van een paar heerlijke dagen in de sneeuw en vertrekt weer opgeladen op zondag [vliegen] of maandagochtend [auto].

 

wintersport in de Berghut.com Oostenrijk lang weekend met vrienden

 

Skiën en meer!
Het skigebied van Rauris is de calimero tussen Zell am See/Kaprun en het Gasteinertal [overigens binnen 30 minuten te bereiken, hiervoor kunnen we ook een taxitransfer regelen]. Het gebied kent ook fantastische off-piste afdelingen. De kleinschaligheid maakt het dal ook zo pittoresk en authentiek! Naast skiën en boarden kun je er fantastisch wandelen, rodelen, sneeuwschoenwandelen, toerskiën, off-piste tochten maken met een gids, ijsklimmen en zelfs paragliden!

 

Wat betaal je?
We hebben een heldere vaste prijs voor je gemaakt: 249 euro per persoon. Daarvoor krijg je:

  • 3 of 4 overnachtingen op basis van 2 personen op een kamer [met toilet, douche en balkon]
  • elke ochtend lekker stevig ontbijt
  • 2 of 3 avonden – afhankelijk van jouw moment van aankomst en vertrek – een huttemenu in de Berghut
  • onbeperkt koffie en thee
  • toeristenbelasting

Wil je alleen op een kamer, dan betaal je 299 euro. Je betaalt verder alleen de reis en je drank [en wintersportbenodigdheden]. Daarnaast kun je voor een meerprijs één avond met ons mee op een actieve fantastische WinterWonderavond de bergen in…

 

wintersport in de Berghut.com Oostenrijk lang weekend met vrienden Zell am See

 

De reis

– Met het vliegtuig
Laat je lekker vliegen! Binnen 5 uur van je huis zit je in de Berghut!
Je vliegt met Transavia tussen Amsterdam en Salzburg op een neer [donderdagochtend heen en zondagavond terug]. Wij regelen een taxi tussen Salzburg – de Berghut [1 uur en 15 minuten]. Kosten zijn ongeveer 130 euro per taxibusje per rit voor 8 personen.

– Met de auto
Je kunt met de auto komen en met elkaar meerijden. Rauris ligt op ruim 1000 kilometer van Utrecht en is prima te bereiken. Ben je met de auto, dan kun je ook op maandagochtend 12 januari vertrekken.

 

Interesse? Mail ons op deBerghut@gmail.com

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk