7x winternieuw @deBerghut

Een nieuw seizoen betekent: tijd voor al het nieuwe!

 

In de Berghut:

1. Nieuwe ansichtkaarten
We waren bijna door onze ansichtkaarten heen, dus die hebben we vernieuwd. We hebben het meteen goed gedaan en al onze Hans&Nel-projecten op ansichtkaart verzilverd. 🙂

 ansichtkaarten hans en Nel inspriatie ontmoeten bergbelevind deBerghut.com Berghutje.com Huttentochtmetkinderen.com PassieWijzer.nl PassieReiz.nl HipHeidi.com

 

2. Nieuwe week eind maart 2015: SneeuwWerkPlek-week
De laatste week van maart hebben we omgetoverd tot een week waarin zelfstandig ondernemers lekker kunnen doorwerken, maar dan in de sneeuw :-). Dus als je even een paar uurtjes per dag de piste op wilt, kan dat gewoon in de SneeuwWerkPlek-week… En wie weet kom je met een paar nieuwe klanten thuis? Hoe heerlijk is dat?!

sneeuwflexweek in deBerghut.comi


3. PassieWijzer
Afgelopen najaar hebben we ook gewerkt aan de PassieWijzer en de PassieReis. We, ja :-). Nel vooral met de inhoud en het mooi maken en Hans heeft zich verdiept in het technische deel. Dit smaakt naar meer!

PS: ken je de PassieWijzer nog niet en wil jij meer jouw hart volgen? Download ‘m gratis!

gratis eBook de PassieWijzer volg je hart cursus loopbaancoach online ecours workshop

 

4. Verfbeurt
Afgelopen najaar heeft het hout van de Berghut aan de buitenkant een goeie beurt gehad. Het zit weer strak in de verf! En als we het over onderhoud hebben: we hadden al een tijd een lekkage in het dak bij de zonnepanelen. Na flink wat uren en hulp van buitenaf is dit opgelost. Heel fijn.

 

Wishfull thinking-foto

_deBerghut wintersport inspiratie ontmoeten bergbeleving


5. Nieuw team

En we hebben weer een compleet nieuw team samengesteld, waarmee we ook dit winterseizoen weer een succes gaan maken! We hebben er heel veel zin in.

team_

 

En buiten de Berghut:

6. Nieuwe Pistehut
Als je de Berghut op Facebook volgt, heb je ‘m al gezien: de nieuwe hut op de hoek bij de oefenweide in Rauris! Je kunt er heerlijk binnen zitten én op het terras. En ze hebben mijn tip opgepakt; je kunt hier nu ook sandwiches kopen, naast de gebruikelijke friet en worst. 🙂

piste Rauris oefenweide hut deBerghut.com

 

7. Nieuwe lockers
De lockers in het gondelliftgebouw zijn vernieuwd. Als je er gebruik van maakt, wordt de huur op je skipas meegenomen. De lockers zijn verwarmd! Voor een kluis voor 2 personen betaal je voor een week 28,00 euro; een kluis vo0r 4 personen kost 40,00 euro voor 6 dagen.

skidepot Rauris Hochalmbahnen wintersport deBerghut.com

 

En natuurlijk hebben we weer een winter vol mooie weken! Alleen tijdens het Boostweekend, het inspiratieweekend de Nieuwe Tijd en de SneeuwWerkPlek-week hebben we nog wat ruimte.

We wensen je een hele fijne winter! En hou ons vooral in de gaten op Facebook…

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk