Boost Your Business 2015 #Boost15

“Een mooier cadeau had ik mezelf niet kunnen geven.”

“Ik kan het iedereen met ondernemerszin aanraden om mee te doen!”

“Met de contacten en input van de andere deelnemers kan ik jaren vooruit.”

 

Kun jij een BusinessBoost gebruiken?
Wil jij je uit de hectiek een lang weekend focussen op jouzelf als drijvende kracht achter je bedrijf?
Wil jij weten welke waarde jij als uniek persoon toevoegt?

Na drie succesvolle edities van het Boostweekend in 20122013 en 2014 organiseren we in de gastvrije Berghut in Oostenrijk ook van 15-19 januari 2015 weer een Boost-weekend #Boost15

Je gaat tussen 15-18/19 januari 2015 aan de slag met drie vragen:

 1. Waar sta ik?
 2. Wat wil ik veranderen?
 3. Hoe kom ik daar?

In de setting vol mooie gesprekken, workshops, kennisdeling, inspirerende mensen, durf te vragen-sessies en dóén. Je kunt ook een dag skiën, boarden en sneeuwschoenwandelen bij maanlicht. Ervaar de ONSCHATBARE waarde die één weekend in de sneeuw aan jouw bedrijf kan toevoegen! Want jouw plan kan alleen echt groeien als jij groeit…

 

Boost Your Business Hans en Nel workshop ondernemers inspiratie de Berghut Oostenrijk wintersport skien


“Ondernemen is een vorm van expressie en creativiteit.”

Jij en je onderneming
Het verschil tussen ondernemer en onderneming is vaak klein. Jouw bedrijf bestaat omdat jij bestaat. Je bent twee wezens in één. Gaat het goed met het bedrijf, dan gaat het goed met jou. En omgekeerd. Jouw toekomstplannen zijn die van het bedrijf. Maar wat nu als je soms even vastloopt, als je niet weet hoe je jouw toekomst en die van het bedrijf voor je ziet? Dan draag je de last van twee.

Zij ontdekten dit afgelopen jaar

 • Harmen van Dijk was afgelopen jaar deelnemer tijdens het Boostweekend. Zelden maakten Boostdeelnemers zulke stappen als hij. Hij vertelt je hoe. 
 • Lizet Bakker kwam tijdens het Boostweekend achter haar waarden, waar ze nu dagelijks profijt van heeft!
 • En voor Jurgen Rutgers werd duidelijk wat hem drijft, wat hem energie geeft: zijn WHY werd helder.

 

Wat ga je ontdekken en boosten?

 • Ontdek je innerlijke drijfveren als bedrijf: “Waarom besta ik?”
 • Droom jezelf naar 2020: vertel jouw succesverhaal vanuit je persoonlijke droom. Vertel de droom van je organisatie, laat de dromen in elkaar overvloeien en terugkomen naar het nu
 • Vertel je verhaal: breng je hersenspinsels tot leven in een pakkend en persoonlijk verhaal, dat jezelf, je bedrijf én je klanten in beweging zet.
 • Ontdek hoe je anderen kunt bereiken met je verhaal.
 • Bepaal welke acties jij gaat ondernemen om de volgende stap voor jezelf en je onderneming te zetten.

Laat je inspireren met verschillende workshops, Durftevragen-sessies en 1-op-1 gesprekken. Ga direct aan de slag met inzichten en concrete tips die je krijgt. Geniet van de fantastische mogelijkheden van de bergen rondom de Berghut: wandelen, skiën, boarden, paragliden. Het weekend is een mooie mix van interactie, inspiratie, praktische tips en fysieke inspanning én ontspanning.

 

“Ik kan nu teruggrijpen op goede inzichten, die me helpen de keuzes voor mijn bedrijf
en mijn cliënten te maken, terwijl ik trouw blijf aan mezelf en mijn gezin.”
Claartje Pothof

Boost Your Business de Berghut.com 2014 4

 

Met wie?
Wie vormen het Boostteam?

 • Hugo Suidman hebben we als gast in de Berghut leren kennen en is voor ons een van de meest getalenteerde mensen die wij kennen! Hugo kan als geen ander onder woorden  brengen wat je voelt maar niet zegt, wat je innerlijk weet, maar lastig kunt formuleren en wat je wilt maar nog niet van jezelf wist. Hugo is in het Boost Weekend beschikbaar voor persoonlijke gesprekken, voor de kunst van het verhalen vertellen en het formuleren van je eigen persoonlijke doelen en plannen. Hugo heeft jarenlange ervaring als peoplemanager in de marketing en woont in Berlijn.
 • Linda Commandeur verbindt mensen, ideeën en gedachten. Ze helpt jou te laten gebeuren wat er gebeuren moet. Eén op één of in een energieke groepssessie. Je kunt Linda tijdens het Boostweekend alles vragen over dromen waarmaken, aanscherpen van je kernverhaal en gebruik maken van social media. Waarom doe jij wat je doet en waarom moeten mensen bij jou zijn? En natuurlijk deelt ze haar netwerk, heeft ze veel creatieve ideeën en begeleidt ze de Durftevragen-sessie.
 • Hans van de Berghut krijgt jou in beweging door goed te luisteren en goeie vragen te stellen. Hij is in staat om jou de essentie van je verhaal te laten vangen. En hij zet je graag met twee benen op de grond. Hierbij maakt Hans gebruik van zijn ervaring die hij heeft opgedaan in het bedrijfsleven en in de Berghut
 • Nel van de Berghut is een verbinder, kritisch luisteraar, conceptdenker, ideeëndeler, enthousiasteling, catalysator én verzorger. Niet alleen woorden, ook daden!
 • Allemaal medeboosters die met jou meedenken en -doen.
 • En jijzelf bent de allerbelangrijkste sleutel tijdens het Boostweekend!

 

Hugo Suidman Linda Commandeur Nelleke Griffioen Hans Bruns de Berghut


“Delen is het nieuwe vermenigvuldigen.”

Je komt alleen en vertrekt samen
In het boostweekend ontmoet je gelijkgestemde ondernemers. Mensen met andersoortige bedrijven, maar met gelijksoortige uitdagingen. Je ontmoet, verwerkt, droomt, ontspant, creëert en centreert. Een intense belevenis, waarin je terugkeert naar je eigen essentie, naar de vraag waarom je ondernemer bent en waar jouw persoonlijke toekomst ligt. Je krijgt de kans om openlijk en gezamenlijk te dromen, te vragen, te filosoferen en te besluiten. De uitkomst is voor iedereen anders. De een komt binnen met een stelling en vertrekt met een vraag, de ander komt met een vraag en vertrekt met een antwoord. Maar voor iedereen gelijk is dat je je netwerk verrijkt met  gelijkgestemden en dat je een markeringspunt zet voor je eigen groei en die van je onderneming. Je komt alleen en vertrekt samen.

Boost Your Business Hans en Nel workshop ondernemers inspiratie de Berghut Oostenrijk wintersport skien

Wat krijg je?
Tijdens het Boost Your Business-weekend van 15-18/19 januari 2015:

 • Overnacht je 3/4 nachten in een sfeervolle huttekamer in de Berghut [uitgaande van 2 personen in een 2 of 4-persoonskamer]
 • Geniet je 3/4 ochtenden van een heerlijk stevig ontbijt en diverse middagen lunch of een lunchpakketje.
 • Verzorgen we 4 avonden lekker en stevig Hutte-eten
 • Beleef je een fantastische WinterWonderlandavond
 • Zijn er voldoende mogelijkheden om [op eigen gelegenheid – of samen – en eigen kosten] een of meer dagdelen te skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen.
 • Word je 4 hele dagen omringd door vooruitstrevende en creatieve mensen die jou persoonlijk helpen bij jouw missie.

 

“Ik kwam voor de bergen, voor de mensen en voor de inspiratie.
Ik heb in een paar dagen mijn persoonlijke visie goed op papier gekregen,
heb geleerd dat en hoe ik mijn ideeën en kennis kan delen met anderen.
Na het weekend heb ik een paar moedige stappen gezet en
mezelf echt uitgedaagd om te doen waarvoor ik op aarde ben.
Ik neem van de 4 dagen in Rauris mee dat het echt mogelijk is
om je dromen onder woorden te brengen, ook al zijn ze nog zo onconventioneel,
en dat andere mensen je graag bij het realiseren ervan helpen als je er maar voor open staat.”
Olwen Harkema

Boost Your Business Hans en Nel workshop ondernemers inspiratie de Berghut Oostenrijk Hugo wintersport skien

 

Waardebepaling achteraf
 naar keuze
Je betaalt voor het Boost-weekend achteraf wat je het waard vond met een keuzebedrag 599,00, 699,00 of 799,00 euro of wat je het meer waard vond. Dit is inclusief alle genoemde activiteiten, begeleiding, workshops, overnachtingen en maaltijden. De reis, drankjes in de Berghut en eventuele wintersportactiviteiten overdag zijn voor eigen rekening.

 

Aantal deelnemers
maximaal 12

 

De reis

– Met de auto
Je kunt met de auto komen en met elkaar meerijden. Rauris ligt op ruim 1000 kilometer van Utrecht en is uitstekend te bereiken.

– Met het vliegtuig
Je vliegt voor ongeveer 150 euro met Transavia tussen Amsterdam en Salzburg op en neer [donderdagochtend heen en zondagavond terug].  Wij regelen een taxi voor de rit Salzburg – de Berghut [1 uur en 15 minuten]. Kosten zijn ongeveer 130 euro per taxibusje voor 8 personen.

Het officiële programma begint op donderdag 15 januari rond 16.30 uur en ronden we op zondag 18 januari rond 16.30 uur af. Kom je met de auto? Dan kun je ook op maandagochtend de 19e vertrekken.

 

Dit weekend is een ultieme buitenkans!
Kom je zelf of wil jij mensen erop attent maken?
Gebruik op  Twitter #Boost15

 

Zonnige berggroet, ook namens Linda en Hugo,
Hans & Nel

 

Interesse? Meer weten?  [terug] naar ‘Specials en reserveren – Boostweekend’

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk