Elke dag Alpenglück! #HipHeidi.com

In de zomer van 2012 maakte ik – Nel – een ochtendwandeling met een aantal gasten, de moeders in het gezelschap. Het was een geweldige wandeling, met schitterend weer en fijne gesprekken. Echt een #createdmemorie. Ze waren totaal verwonderd: wat was dit gaaf! Tijdens die wandeling is het idee voor HipHeidi geboren: ik wil het Alpengevoel nóg dichterbij brengen.

Omdat ik meer ideeën heb dan tijd, yep, ging het plan even op de plank. Het kwam er onlangs weer vanaf toen de tijd er rijp voor was: HipHeidi.com is een feit! Vanaf nu: elke dag Alpenglück. De website staat vol eigentijdse Alpenfashion, bergeten, lifestyle, wonen, uitzichten, gave vakantieplekjes, ruiten, harten, herten en hout om te ‘lieben, liken & delen’.

 

banner  HIpHeidi.com

 

Waarom HipHeidi?
“We willen mensen graag inspireren en verwonderen door onze ‘Alpenliebe’ te delen in de vorm van sfeer en beleving”. Aan de ene kant door mede-Alpenliefhebbers blij te maken met een dagelijkse doses Alpenglück. En stiekem hopen we mensen die de Alpen nog niet zo goed kennen te inspireren en verwonderen. De Alpen zitten namelijk vol cadeautjes… [maar dat weten de meeste Berghutfans al wel :-)]

 

HipHeidi-team
Ik – Nel – doe het niet helemaal alleen: ik heb twee Hippe Heidi’s gevonden met dezelfde Alpenliefde.

Stephanie Haytink kwam afgelopen winter op mijn pad via een creatieve Berghutgast in het vriendenweekend. Ze ging als klein meisje ieder jaar naar de bergen. Als Handwerkjuffie haakt en handwerkt ze nu sterren van de hemel, waarbij de ‘Tirolerstijl’ haar favoriet is. Hélemaal HipHiedi. Ze geeft workshops en heeft een eigen webshop. Ze werkt daarnaast ook als zelfstandig grafisch vormgeefster. Stephanie maakte ook het leuke logo van HipHeidi.

Annemaria Breukel was in de zomer van 2013 Berghutgast. We bleken veel overeenkomsten te hebben, die zij al veel sneller in de gaten had dan ikzelf: ze had ons boek gelezen. Ze is dol op skiën, lange wandeltochten met haar ‘mannen’, de vergezichten, grenzen verleggen, de rust, de berghutjes… Met Just Marie, haar event- en stylingbureau, is ze bezig met het creëren van ‘goodmoods’ en met HipHeidi wil ze ‘goodmountainmoods’ brengen.

 

Meedoen?
Bij het lezen van dit bericht komt er vast wel een beeld in je op met wat voor jou ‘hélemaal HipHeidi’ is. Mail ons gerust jouw beelden! HipHeidimail@gmail.com

 

HipHeidi is ook op Facebook en Twitter te vinden. 


banner HipHeidi.com smal

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk