5x Q&A over de Levensgenieterweek

Van 7-14 juni 2014 vindt in de Berghut de eerste Levensgenietersweek plaats. We zijn heel nieuwsgierig naar deze nieuwe week! Af en toe krijgen we wat vragen en we hebben nog ruim plek, daarom hebben we de vijf meestgestelde vragen op een rijtje gezet. Zit het antwoord op jouw eventuele vraag er niet tussen: laat het ons weten!

 

levensgenietersweek de Berghut.com

 

1. “Kun je ook alleen komen?”
Uiteraard! Voor mensen die alleenstaand zijn is de Berghut ook een hele fijne plek. Ze kunnen dingen alleen ondernemen, maar ook samen. De ongedwongen sfeer van de Berghut maakt even alleen willen zijn én ook samen willen doen allemaal mogelijk. Tijdens het ontbijt kun je lekker rustig je broodje eten of aanschuiven aan de ‘Stammtisch’ en ‘s avond eten we samen aan een lange tafel, lekker buiten als het enigszins kan.

 

2. “Is er een vast weekprogramma tijdens de Levensgenietersweek?”
We hebben geen vast weekprogramma. We verzorgen ontbijt en 6x gezamenlijk avondeten. Lunchpakketjes kunnen desgewenst bij het ontbijt gemaakt worden. Daaromheen kan iedereen zelf bepalen wat te ondernemen. We geven in de ochtend na het ontbijt graag dagtips. Voor de liefhebbers bieden we in de week twee wandelingen aan, samen met ons, Hans & Nel. En als er bijvoorbeeld meerdere mensen zin hebben om een dag naar bijvoorbeeld Salzburg te gaan, regelen we graag vervoer.

 

3. “Kun je ook naar de Levensgenietersweek komen als je niet een hele dag de bergen in wilt?”
Zeker! Rondom de Berghut zijn er veel outdoormogelijkheden voor mensen die hele dagen op pad willen én er is genoeg te doen voor mensen die graag iets anders doen. We hebben een heerlijke tuin omringd door de bergen, waar je lekker een boek kun lezen. Er zijn korte wandelingen te maken direct vanuit de Berghut en er zijn verschillende korte trips naar watervallen in de buurt. Rauris is een leuk plaatsje om te bekijken met diverse musea. En een ritje met de gondel de berg op is ook zeker de moeite waard. Dus: voor elk wat wils.

 

4. “Mijn vader wil graag de bergen in en door omstandigheden kan mijn moeder dat niet. Is de Levensgenietersweek dan wat voor hen?”
Het fijne is dat er genoeg uitdagende wandelingen zijn in de buurt én dat het ook heerlijk toeven is bij en in de buurt van de Berghut. En omdat er meer gasten zijn in de Berghut zijn voor ontmoeten, inspiratie en bergbeleving, is er altijd wel iemand om samen mee te bergen in de gaan! Of om in de Berghut een babbel mee te maken.

 

5. “Hoe kunnen we het beste reizen?”
Er kan voordelig worden gevlogen van Amsterdam naar Innsbruck met Transavia.com [Transavia vliegt in de zomer niet op Salzburg], 7 juni heen en 14 juni terug. Van daaruit kan met het openbaar vervoer gereisd worden of kunnen wij een taxitransfer regelen naar de Berghut. Hoe meer mensen gebruik maken van deze taxitransfer, hoe voordeliger! Daarnaast is de Berghut heel goed te bereiken met de auto of de trein. We geven iedereen graag een reisadvies op maat.

 

Heb je nog een andere vraag: laat het ons gerust weten! deBerghut@gmail.com
En lees hier meer over de Levensgenieterweeek.

quote enjoy

[bron: Pinterest-Quote Queen]

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk