Huttentocht met kinderen

11 Sep 2013

Het afgelopen half jaar horen we in de Berghut steeds vaker de wens van gasten om met hun kinderen een keer een huttentocht te maken. Daarnaast horen we dat gasten liever buiten het weekend om willen reizen. En voilà: een nieuw idee is geboren!

Onlang liepen we met onze kinderen een huttentocht in Oostenrijk. Deze tocht was 3 dragen en 2 nachtjes, geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar met overnachtingen bij één of twee verschillende hutten of almen.

***

Het is inmiddels voorjaar 2014 en we hebben een rijkgevuld eBook beschikbaar met de eerste compleet uitgewerkt tocht die we gewandeld hebben, zodat jullie ‘m als gezin ook zelfstandig kunnen lopen!

 

huttentocht met kinderen Grossarltal - de Berghut

huttentocht met kinderen Grossarltal - de Berghut

huttentocht met kinderen Grossarltal - de Berghut

Welkom in de Berghut