450 Carafans gezocht!

Benieuwd waarom er 450carafansgezocht geworden? Dat móét je verder lezen!

Tijdens het Boost Your Business-weekend in januari 2013 is Yvon [‘Von’] van Camping 3 Akers hier. Yvon vertelt mij haar verhaal. Ik schrik ervan. Van de buitenkant ziet het er allemaal zo mooi uit, zij en haar bijzondere camping. Maar ze weet zich op dat moment geen raad. Eigenlijk had ze haar toen-partner allang moeten voorzien van het geld waar hij recht op zou hebben na de scheiding. Maar de bank wil haar het bedrag niet lenen. En dat terwijl het echt goed gaat met de camping.

Ik ben ervan overtuigd dat we met z’n allen dit geld bij elkaar kunnen gaan krijgen via crowdfunding. Op dat moment is Yvonne nog niet bekend met de fenomeen: samen met de ‘gemeenschap’ geld ophalen voor een specifiek doel, waar je vaak ook nog wat voor terugkrijgt als donateur. Juist voor Yvon, die geweldige onderkomens heeft te bieden, is het dé kans!

blogfoto camping 3 akers 450carafansgezocht

In april 2013 zoeken we Von op op De Woude en verblijven in de roze caravan.
Wat een geweldige beleving! Een beleving waar Yvonne onlosmakelijk aan verbonden is.
Zij ís de camping. In elke hoekje van de camping ontdek je weer iets nieuws.
Het inspireert echt.

 

Het idee blijft het crowdfundingsidee hangen en de tijd verstrijkt. In juni wil Yvonne graag even skypen. Even sparren. Ik schrik me wild als ik hoor dat ze als noodgreep schuren van het terrein wil gaan verkopen. Moet ze dit willen? En krijg je dat op korte termijn wel voor elkaar in deze woningmarkt? Nee, dit moet niet de bedoeling zijn.

“Yvon, dit gaan we oplossen. We gaan een crowdfundingsactie voor je opzetten.”

Op dat moment hebben we hier de FOCUSweek in de Berghut. Bas, die hier ook aan het focussen is, wil de website wel bouwen. En Marieke heeft ervaring met crowdfunding; ze heeft haar eigen superleuke Speelregels op deze manier gefinancieerd! En Paul roept al meteen ‘Carafans!’ door de Stube. De basis van het idee geboren. We gaan het echt doen!

Ik maak 2,5 week geleden de facebookgroep ‘de Vrienden van Von’ aan en binnen de kortste keren hebben we nog meer mensen van het Boostweekend gelokaliseerd om deze crowdfundingsactie – voor de gelegenheid ‘crowdVondingsactie’ – op te zetten. Carlijn bereidt daarnaast de Facebookcampagne voor, Jan-Henk legt contacten met de ANWB en Nienke schrijft mee aan de teksten. Antoinette gaat alle actieboekingen verwerken en het mailcontact in goede banen leiden. Ook het logo en de flyer worden gemaakt. Te gek om dit zo met jullie samen te doen!

 

Yvon voor de pipowagen 3 akers

 

Na een paar weken keihard werken gaan we vanaf vandaag op zoek naar 450 Carafans die in de maanden april, mei, juni en september 2014 in de superleuk gepimpte wagens van Yvon willen verblijven! We zetten het laagseizoen in om 150.000 euro bij elkaar te halen. En als iedereen vóór 15 oktober 2013 boekt, heeft Yvonne bij volledige bezetting in die 4 maanden 150.000 euro bij elkaar om aan haar financiële beloftes aan haar toenpartner te voldoen en kan de camping blijven! Daarnaast kun je ook een donatie doen van bijvoorbeeld 25 euro of de Vonfooienpot spekken op de camping.

Dus kom volgend jaar een weekend of midweek genieten en red daarmee Camping 3 Akers! Kijk snel op de actiesite www.450carafansgezocht.nl en boek jouw favoriete wagen…

__logo 450carafansgezocht.nl crowdfunding camping 3 Akers

 Zegt het voort en alvast superbedankt voor je hulp!
Hans & Nel

PS: ons deel van de zomerfooienpot gaat dit seizoen naar deze crowdVondingsactie: wij verblijven met pasen 2014 in een pipowagen!

 

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk