Inspiratieweek: we nodigen je uit!

Sinds de zomer van 2011 organiseren wij – Hans & Nel – ieder jaar een Inspiratieweek, samen met schrijver en spreker André Meiresonne. Zo ook dit jaar, van zaterdag 15 juni tot en met zaterdag 22 juni 2013. Het is een week vol ontmoetingen, bergbeleving, kampvuur, samen, alleen, genieten en lekker eten en: zonder programma. De gasten – maximaal 10 – maken de week, samen met ons. Probeer bijvoorbeeld jouw nieuwe workshop uit, ga lekker een week werken in de Berghut, denk na over wat je hart je ingeeft, geniet van de bergen of onthaast… Ongedwongenheid staat voorop: doe wat je graag doet. De week was al twee keer een verrijking voor iedereen die erbij was!

 inspiratieweek in de Berghut Oostenrijk Rauris bergwandelen

Sta jij open voor dit open ding? Wil jij je laten verrassen en genieten van de fantastische alpenweiden? We hebben nog twee plekken beschikbaar!

We vragen je slechts 299,00 euro bij te dragen voor deze hele week. Dat is inclusief een fijne eigen kamer met balkon en badkamer, ontbijt, lunchpakketje, avondeten, je drankjes en toeristenbelasting! Alleen de reis komt daar nog bij. Carpoolen is daarbij een interessante optie.

Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen? Mail ons! deberghut@gmail.com

 

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk