Droomcamping #3akers

De afgelopen week waren we in Nederland. Onze trip begint met vier nachtjes op camping 3 akers van Yvonne Boon. Afgelopen januari bezoekt zij het Boost Your Businessweekend in de Berghut en wij wisten direct: daar moeten wij naartoe!

vergaderlocatie vergaderzaal op vakantie op een leuke camping in Nederland

Wat ontzettend  gaaf om ook eens zelf een compleet concept te beleven. Want dat is deze camping die vol staat met onder andere prettig gepimpte caravans, superleuke pipowagens, fijne picknickbanken en een geweldige voormalig boerendeel waar Yvonne een sfeervolle recreatieruimte en brocantewinkel van heeft gemaakt. Wij vertoeven in de roze caravan. En zo heeft iedere caravan een andere thema.

camping 3 akers collage groot

Deze bijzondere plek op een eiland in Noord-Holland is trouwens ook superleuk om te vergaderen. Wij zijn #fan!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk