Recept: venkel-courgettesoep

Nadat ik onlangs een foto van onze venkel-courgettesoep op facebook plaatste, kwamen we allemaal verlekkerende reacties los. Iedereen wilde het recept! Het leuke is dat het recept via een Berghutgast komt. Leonne en Daantje: jullie maken hiermee veel mensen blij!

Bijgaand het recept, dat onderdeel uitmaakt van een minie-book met alle Berghutrecepten uit ons boek Het geheim van de Berghut. En deze soep is één van de drie bonusrecepten in het book. We leggen nu de laatste hand aan het recepten e-book, dat je vanaf a.s. maandag kado krijgt als je je reactie op Het geheim van de Berghut achterlaat op hetgeheimvandeBerghut.com! Superhandig voor in de keuken.

En nu dus alvast een voorproefje… Eet smakelijk!

venkelcourgettesoep
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk