Gezocht: een grote lieverd! #kinderopvang

Gevonden! Dank jullie wel voor jullie hulp bij het zoeken!
In de Berghut hebben we in de maand maart Jonge Gezinnenweken! We hebben vanaf december al één grote lieverd voor de kinderopvang; voor de maand maart zoeken er nog eentje bij! Dus…
 • Vind je het leuk om kinderen een plezierige tijd te bezorgen?
 • Heb je ervaring met kinderopvang?
 • Ben je stressbestendig en flexibel? 
 • En wil je werkervaring in het buitenland opdoen?

Dan zoeken we jou misschien!

Wat is de Berghut?
De Berghut staat voor bergbeleving, ontmoeting en inspiratie in een ongedwongen atmosfeer. In de Berghut hebben we voor allerlei doelgroepen verschillende ‘special weeks’. Zo ook de Jonge Gezinnen-weken. Ongedwongenheid, gastvrijheid, energie en vertrouwen zijn onze kernwaarden, die we ook belangrijk vinden voor ons personeel.

De Jonge Gezinnen-Weken
De hele maand maart staat in het teken van jonge gezinnen: er komen veelal gezinnen waarvan de kinderen nog niet leerplichtig zijn. Soms zitten er kinderen bij die voor de eerste keer op de latten gaan staan; vaak zijn er kinderen die nog te jong zijn om te skiën.

Als papa en mama een paar jaar niet hebben geskied en toch met de jonge kinderen de sneeuw willen opzoeken, is het ideaal dat ze een keer zonder kids de piste op kunnen. Wij bieden daar in de Berghut met de kinderopvang een perfecte oplossing voor! Overigens niet met de intentie om zes dagen lang 15 kleintjes  te vermaken. Wel om papa en mama de ruimte te geven om een paar dagdelen lekker samen te zijn. Ze kunnen hun kinderen met een gerust hart achterlaten!

Wat houdt kinderopvang in de Berghut int?
We hebben een gezellige, vrolijke kinderopvangruimte waar de kinderen lekker kunnen spelen. Daarnaast heeft de Berghut een ruime, volledig omheinde tuin. Je doet spelletjes met ze of gaat met een paar kinderen lekker naar buiten. Net als op het kinderdagverblijf zijn er fruitmomentjes en eten jullie tussen de middag samen een broodje [die de papa’s en de mama’s bij het ontbijt hebben klaargemaakt].

Diverse kinderen slapen overdag op hun eigen kamer. Jullie brengen de kindjes naar bed en horen via de babyfoon wanneer ze weer willen spelen. Ouders kunnen op een lijst inschrijven of per dag[deel] wel of geen kinderopvang wensen. Jullie hebben per dag[deel] maximaal in totaal 6-8 kindjes onder jullie hoede.

En als jullie bij het opdienen van het avondeten van de kids willen helpen: leuk! Zij eten rond 17.00-17.30 uur. Papa en mama eten als de kids op bed liggen.

Wat vragen we?

 • Je bent een enthousiast, lief en creatief persoon.
 • Je hebt ervaring in kinderopvang [bij voorkeur de opleiding SPW-kinderopvang afgerond].
 • Het is overduidelijk dat je een connectie hebt met kleine kinderen.
 • Je bent  flexibel en sociaal.
 • Je vind het leuk om de kinderopvang met iemand samen te doen.
 • Je kunt ouders het vertrouwen geven dat hun kindje[s] in goede handen is/zijn.
 • Als je van wintersport houdt, is dat natuurlijk extra leuk!

 Wat hebben we te bieden?

 • Bijzondere werkervaring in het buitenland!
 • Een eigen kamer in de Berghut.
 • Wij zorgen voor je dagelijkse maaltijden.
 • Per week heb je in ieder geval 1 volledige dag per week vrij, veel avonden en enkele dagdelen doordeweeks.
 • Je ontvangt daarnaast een vergoeding van 450 euro.

Heb je vragen of heb je interesse? Laat het ons – Hans & Nel – gerust weten!
deberghut@gmail.com

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk