Lange WinterWeekenden in de Berghut!

Wil je even samen met je partner naar de sneeuw?
Vind je een week wintersport te prijzig?
Zoek je een lang leuk winterweekend weg met je vrienden of collega’s?
Of wil je wel wintersporten, maar heb je niemand om mee te gaan?

We hebben van 17-21 januari en van 31 januari-4 februari 2013 lange WinterWeekenden in de Berghut!

WinterWeekend
Kom genieten van de rust, gezelligheid, glühwein, kaasfondu, winterbbq, sneeuw en nog veel meer moois! Wij verzorgen je met lekker eten en de sfeervolle setting van de Berghut. Je komt op donderdag of vrijdag aan, geniet van een paar heerlijke dagen in de sneeuw en vertrekt weer opgeladen op zondag of maandagmorgen.

Skiën en meer!
Het skigebied van Rauris is de calimero tussen Zell am See/Kaprun en het Gasteinertal [overigens binnen 30 minuten te bereiken, hiervoor kunnen we ook een taxitransfer regelen]. Het gebied kent ook fantastische off-piste afdelingen. De kleinschaligheid maakt het dal ook zo pittoresk en authentiek! Naast skiën en boarden kun je er fantastisch wandelen, rodelen, sneeuwschoenwandelen, toerskiën, off-piste tochten maken met een gids, ijsklimmen en zelfs paragliden!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=NH9U1qOB7_Y&w=420&h=315]

Wat betaal je?
We hebben een heldere vaste prijs voor je gemaakt: 220 euro per persoon. Voor 3 of 4 overnachtingen op basis van 2 personen op een kamer [met toilet, douche en balkon], lekker stevig ontbijt, 3 avonden een huttemenu en toeristenbelasting. Koffie en thee zijn kosteloos beschikbaar. Je betaalt verder alleen de reis en je drank [en wintersportbenodigdheden]. Daarnaast kun je voor een meerprijs één avond met ons mee op een actieve fantastische WinterWonderavond de bergen in…

De reis
Jullie kunnen met de auto komen of  met het vliegtuig. Op de site van Transavia vind je alle vliegmogelijkheden [je vliegt vanaf Amsterdam/Rotterdam/Eindhoven/Groningen op Salzburg, waar je een taxi of met ov naar de Berghut komt]. Je kunt bijvoorbeeld een extra vroege vlucht nemen: voordelig én je hebt een extra lange dag in de sneeuw.

Heb je interesse in het lange WinterWeekend Berghut? Mail naar de Berghut

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk