SingleSnowWeekend @deBerghut! [31 jan.- 4 feb. 2013]

We hebben inmiddels besloten dat dit weekend niet meer specifiek in het teken staat van singles: het wordt een lang WinterWeekend [zonder kinderen] waar singles uiteraard ook hééél erg welkom zijn!
Op Facebook stellen we begin november de vraag:

“Hoe zou jouw ideale WinterWeekend in de bergen en de Berghut eruit zien?”

Berghutgast Lisette reageert ook: “Een singles-weekend? Niet per se met doel een match te maken, maar wel de Berghut te beleven en te skiën met mede-vrijgezellige mensen. Ik ken er wel een paar die dit super zouden vinden…..”

We zijn enthousiast! Want wie beter dan Berghutgasten kunnen weten dat de Berghut een perfecte plek is voor ongedwongen ontmoeten? Waar alleen naartoe kan gaan en waar je je geen moment allen voelt.

SingleSnowWeekend 
Dus: van donderdag 31 januari tot en met maandag 4 februari 2013 in de Berghut: het SingleSnowWeekend!

Skiën, boarden, wandelen,  samen leuke dingen doen of even alleen, een goed gesprek hebben onder het genot van glühwein, sneeuwschoenwandelen bij maanlicht, inspiratie opdoen, mensen leren kennen, genieten van de winterbbq en kaasfondue, langlaufen, ijsklimmen, paragliden, een paardensleetocht door de sneeuw maken, off-piste skiën, ongedwongen gezelligheid. Allemaal in een sfeervolle setting van de Berghut, met lekker eten en sfeervolle kamers.

Skiën en meer!
Het skigebied van Rauris is de calimero tussen Zell am See/Kaprun en het Gasteinertal [overigens binnen 30 minuten te bereiken]. Het gebied kent ook fantastische off-piste afdelingen. De kleinschaligheid maakt het dal ook zo pittoresk en authentiek! Naast skiën en boarden kun je er fantastisch wandelen, rodelen, sneeuwschoenwandelen, toerskiën, off-piste tochten maken met een gids, ijsklimmen en zelfs paragliden!

Wat betaal je?
We hebben een heldere vaste prijs voor je gemaakt: 220 euro per persoon.

  • Voor 3 of 4 overnachtingen op basis van 2 personen op een 4-persoonskamer [met toilet, douche en balkon]
  • lekker stevig ontbijt
  • 3-4 avonden een 2-gangen huttemenu om te smullen
  • koffie en thee zijn kostenloos beschikbaar
  • toeristenbelasting

Je betaalt verder alleen de reis en je drank [en wintersportbenodigdheden]. Daarnaast kun je voor een meerprijs één avond met ons mee op een actieve fantastische WinterWonderavond de bergen in…

Handig om te weten

  • Het weekend gaat door bij minimaal 8 personen. En we hebben plek voor maximaal 16 mensen.
  • “Is er een leeftijdsgrens?” Wat ons betreft niet! Er zijn al diverse mensen die enthousiaste hebben gereageerd en zij zijn veelal tussen de 35 en de 50 jaar.
  • Zit je op twitter? Dan kun je #SSW13 gebruiken
  • Heb je speciale wensen? Laat het ons weten!

De reis
Je kunt met de auto komen [carpoolen?] of  met het vliegtuig. je kunt vanaf het vliegveld met een taxitransfer naar de Berghut komen. We hebben alle vluchten van Transavia voor je op een rijtje gezet; mail ons daar even voor.

Heb je interesse in het SingleSnowWeekend? Of heb je vragen? Mail naar de Berghut

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk