Lang sneeuwweekend met je vrienden! [17-21 januari 2013]

Het geplande Vrienden- en VriendinnenSneeuwweekend van 10-14 januari 2013 is vol! Daarom: nog een kans om een lang weekend [van donderdag tot en met zondag of maandag] in de Berghut te genieten van de sneeuw, samen met je vrienden, vriendinnen, collega’s of andere bekenden.

VriendenWinterWeekend
Van donderdag 17 tot en met maandagochtend 21 januari 2013 hebben we een tweede VriendenWinterWeekend gepland. Kom genieten van de rust, gezelligheid, glühwein, kaasfondu, winterbbq, sneeuw en nog veel meer moois! Wij verzorgen je met lekker eten en de sfeervolle setting van de Berghut.

Skiën en meer!
Het skigebied van Rauris is de calimero tussen Zell am See/Kaprun en het Gasteinertal [overigens binnen 30 minuten te bereiken, hiervoor kunnen we ook een taxitransfer regelen]. Het gebied kent ook fantastische off-piste afdelingen. De kleinschaligheid maakt het dal ook zo pittoresk en authentiek! Naast skiën en boarden kun je er fantastisch wandelen, rodelen, sneeuwschoenwandelen, toerskiën, off-piste tochten maken met een gids, ijsklimmen en zelfs paragliden!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=NH9U1qOB7_Y&w=420&h=315]

Wat betaal je?
We hebben een heldere vaste prijs voor je gemaakt: 220 euro per persoon. Voor 3 of 4 overnachtingen op basis van 2 personen op een kamer [met toilet, douche en balkon], lekker stevig ontbijt, 3-4 avonden een huttemenu en toeristenbelasting. Koffie en thee zijn kostenloos beschikbaar. Je betaalt verder alleen de reis en je drank [en wintersportbenodigdheden]. Daarnaast kun je voor een meerprijs één avond met ons mee op een actieve fantastische WinterWonderavond de bergen in…

PS: wil je nog voordeliger naar de Berghut? Je kunt ook met meer dan 2 mensen op een kamer slapen. Vraag ons naar de speciale prijs daarvoor.

De reis
Jullie kunnen met de auto komen of  met het vliegtuig. We hebben alle vluchten van Transavia voor je op een rijtje gezet; mail ons daar even voor. Je kunt bijvoorbeeld een extra vroege vlucht nemen: voordelig én je hebt een extra lange dag in de sneeuw.

Heb je interesse in het VriendenWinterWeekend? Mail naar de Berghut

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk