De Berghut wederom op Flavourites Live #flavlive12

Flavourites Live 2011, tijdens het afbreken van onze Berghutstand:

Nel: “Ik weet niet of we volgend jaar weer meedoen, hoor. Het succes van de afgelopen dagen kunnen we toch niet evenaren.”
Maaike Groen van Miss Green: “Jawel joh, gezellig! Dan gaan we naast elkaar staan!”
Nel, een paar minuten later: “Mmm, ja, dat is wel heel gezellig… En dan gaan we daar ons boek verkopen!”

We zijn om… In dat besluit liggen echter twee dingen vast: we staan weer op Flavourites Live – van 23-25 november 2012 – én ons BerghutBoek is dan klaar… En we houden niet van loze kreten.

Berghutplein
Afgelopen jaar was onze stand een co-creatie met een aantal Berghutgasten. Enkele van die gasten hebben nu zelf ook een FlavLive-stand… Dus: we staan dit jaar met meerdere Berghutgasten bij elkaar, die ook met hun [web]shop op Flavourites.nl staan vermeld:

 • Maaike van Miss Green 
  Met een waar Flavourites for Miss Green-jurkje, samen met Natascha en Marije van Flavourites ontworpen! #limitededition
 • Marleen van Bijzonder Plekje
  Je kunt er allemaal leuke overnachtingen winnen!
 • Miranda van TOPitm
  Je kunt hier mee-ontwerpen aan de nieuwe collectie leuke meisjes basics en daarmee leuke prijzen winnen. Op zaterdagmiddag kunnen kleine FlavLive12-bezoekers omgetoverd worden tot echte modellen. Wow…
 • Marjolijn van Explore Tanzania
  Heeft speciaal voor Flavourites een topvakantiecombi samengesteld: een luxe safari én een strandvakantie. Geniet in de stand van Marjolijn ook van Tanzaniaanse thee.
 • Corine van 30pluskids, waar de Berghut op vermeld staat, staat ook aan het ‘Berghutplein’ met leuke bestemmingen en prijzen!

Als het goed is voel je onze energie, onze ‘vibe’,  als je ons ‘plein’ nadert…

Het geheim van de Berghut in Stube80…
Bij stand 80 van de Berghut -Stube 80- kun je ook dit jaar weer genieten van glühwein en heerlijke 9-kruidenthee. En dit jaar vervangen we onze Stammtisch door een zelfgemaakte statafel waar je bijvoorbeeld je kopje thee even kunt opdrinken.

Onze Stube tijdens #FlavLive11

En het BerghutBoek hebben we afgelopen herfst ‘even’ gemaakt… We hebben voor bezoekers van Flavourites Live een PRIMEUR: zij kunnen vrijwel direct na het verschijnen van het BerghutBoek ‘Het geheim van de Berghut’ met eigen ogen bewonderen en aanschaffen [voor maar 19,95 euro]! Daarna kun je het boek vooralsnog alleen via internet kopen op hetgeheimvandeBerghut.com.

Als je het boek ‘Het geheim van de Berghut’
koopt tijdens Flavourites Live,
maak je ook nog eens kans
op een WinterWeekend in de Berghut!

PS: Je kunt nu akaartjes kopen voor Flavourites Live, met korting. En dit jaar kun je bij FlavLive een aantal workshops volgen om je webshop nog succesvoller te maken!

Wij hebben er zin in… Tot dan!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk