Sneeuw op komst: tijd voor ons winterprogramma!

Vorig jaar, 19 september, werden we verrast door een dik pak sneeuw. Voor vannacht is er in de bergen flink wat sneeuw voorspeld, maar zal dat onverwacht ook in onze tuin vallen…?

 

Één ding is zeker: we gaan morgen in ieder geval sneeuw zien op de berg, dus hoog tijd voor ons winterprogramma! Want naast de schoolvakantiewintersportweken en het Women Only Weekend, hebben we komende winter:

  • van 10-14 januari  een vrienden en vriendinnenweekend: kom gezellig met je vrienden, collega’s, buren of familie een weekend genieten in de sneeuw!
  • van 24-28 januari het tweede Boost Your Business weekend in de Berghut: kunnen jij en je bedrijf wel een duwtje in een nieuwe richting gebruiken…? Esther Jacobs, Peter Ros, Jan-Henk Bouman en wijzelf staan voor je klaar!
  • de hele maand maart Jonge Gezinnenweken, mét kinderopvang. Iedereen die dan in de Berghut is, weet hoe het is om in de tropenjaren van je leven te zitten….

En mocht je er met je bedrijf nog een paar dagen tussenuit willen? We hebben komende winter nog een mogelijkheid voor een bedrijfsuitje! Vraag ons naar de mogelijkheden. deberghut@gmail.com

En nu maar wachten tot de échte sneeuw komt…

 

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk