Onze HappyHütteHoliday!

Als al onze vakantiegasten de Berghut hebben verlaten, gaan we zelf even weg: in november en april gaan we naar Nederland en direct na de zomervakantie blijven we in Oostenrijk. We zijn – met als vorig jaar – een weekje in een hutje in de bergen geweest, deze keer in Westendorf.

Bij Duitsers en Oostenrijkers zijn hutjes al jaren erg populair. Het is een houten vakantiewoning in de bergen met primitieve of iets luxere voorzieningen. Wij nemen altijd graag de variant met minimale electriciteit en een op hout gestookte kookplaat. En als de ligging dan ook nog vrij is met uitzicht op de bergen én met een waterbak in de tuin: dat maakt ons plaatje van een hutjesvakantie compleet!

Dagje regen!

Kindvriendelijke wandeling bovenaan de lift bij Westendorf. De kids kunnen niet stoppen met ‘klettern’!

Geweldig, deze willen we ook in onze tuin!

En nabij Kitzbühel is een wildpark waar je gewoon tussen de Alpendieren loopt: herten, elanden, geiten, ezels. Echt geweldig!

“Ik vond het aaien van de geitjes het allerleukst!”

Het waren fijne en inspirerende dagen!!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk