Volgende zomer vakantie vieren in de Berghut?!

Werken in de vakantiebranche daagt ons elke keer uit om ook in het NU te kunnen genieten. Boekingen komen namelijk vaak een jaar vooruit binnen! Zeker voor de winterschoolvakanties. En tijdens een druk zomerseizoen kijken we ondertussen op de kalender hoe de zomervakantie van 2013 valt… Het is de kracht van schakelen tussen NU en daarna dus.

Hoe doen we dat? We proberen in periodes met onze gasten – in de zomer en winter – onze aandacht zo veel mogelijk bij hen te hebben. Alle reserveringen voor komende winter tot nu toe maken we half september definitief rond. En nu onze zomerdeuren zijn gesloten, maken we plaats voor de volgende zomer: dat betekent dat je dus VANAF NU kunt boeken voor de zomerfamilieweken 2013 in de Berghut! En als we de gasten van deze zomer mogen geloven, is dat een absolute aanrader: 🙂

“De Berghut is een unieke plek.
De ongedwongenheid en persoonlijke aandacht is bijzonder!”

“Het is net of je met een groep vrienden op vakantie bent:
de kinderen spelen ‘s avonds in de speelruimte en wij tafelen gezellig samen.”  

“Ik kan me niet voorstellen dat ik een Oostenrijk op een andere plek
dan in de Berghut onze zomervakantie wil vieren!”

Kijk voor meer info op www.deberghut.com. Via de Ipad kom je op ons blog uit, want onze in Flash gemaakte www.deberghut.com  kun je niet op de de Ipad bekijken. Je kunt ons in dat geval het beste even een mail sturen voor meer info: deberghut@gmail.com

PS: van ons hoef je overigens niet zo vroeg te te boeken, hoor. Maar in de zomer gaan dubbele kamers met tussendeur er rap uit, evenals de kamers tussen half juli en begin augustus!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk