Topprestatie!

Het is altijd een vreemd gevoel: de laatste gasten van het seizoen bij de Berghut uitzwaaien. Het is afscheid nemen van een periode met heel veel leuke mensen. Afscheid nemen van een intensieve periode om het iedereen een topvakantie te bezorgen! En ons Berghutteam speelt daar een hele belangrijke rol in.

Vorig jaar zei een gast: “Jullie slagen er zo goed in om een ongedwongen sfeer neer te zetten. En het kan niet anders dan dat er een geoliede machine achter zit. Anders kan het eten niet elke dag op tijd op tafel staan.” Dat vonden we treffend samengevat. Want zo is het. Er komt heel wat bij kijken om het dagelijkse proces soepel te laten verlopen!

En één ding is zeker: ons zomerteam is een enorme ervaring rijker. Want het is een flinke opgave: werken in het buitenland op een plek waar je ook nog woont en samenwerkt. In het zicht van én ten dienste van onze gasten die voor een onvergetelijke beleving in een succesvol gebleken concept komen.

Het kost altijd tijd om routine te krijgen in je rol. En iedereen komt zichzelf tegen. Dat weten we. Dat hoort erbij. Dat is altijd onwennig voor mensen, maar ook heel mooi. Het is leren. Die ervaring over jezelf neem je voor de rest van je leven mee.

Niet iedereen van het geselecteerde team heeft het einde van het seizoen gehaald. Je staat open voor persoonlijke groei of je besluit te vertrekken. Grow or go. En een ‘go’ betekent in versnelt tempo nieuwe mensen selecteren, invliegen en inwerken in topdrukte. En hopen dat het onderling weer klikt…

We hebben het met Lotte, Belle, Iris en Heleen als uiteindelijk zomerteam getroffen dat ze elkaar heel leuk vonden en gedeelde sportieve interesses hadden. En dat ze goed met elkaar konden samenwerken. Dames, ontzettend bedankt voor jullie hulp en inzet om dit zomerseizoen een succes te maken!

PS: in de tweede helft van september start de sollicitatieprocedure  voor gastvrije aanpakkers die zich komende winter voor de Berghut willen inzetten! [14 december 2012 – 30 maart 2013]

 

 

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk