De tijd vergeten met een landkaart

Vroeger toen ik klein was, mijn moeder een boodschap deed en ik in de auto even wachtte, pakte ik de kaart van Nederland erbij en kon minutenlang in een flow naar de kaart kijken. Gekke plaatsnamen zoeken, nieuwe plaatsen ontdekken, gewoon kijken en weggetjes volgen.

En in de Berghut hebben we nu ook zo’n kaart. Althans, de poster hebben we al een héél tijd geleden van onze buurvrouw gekregen en eindelijk heeft-ie een lijst gekregen. Dus er hangt nu een lijst van bijna 3 meter lang in de gang met een plattegrond van onze omgeving. Het is het gehele gebied van de Hohe Tauern: van Flachau [links] tot de Krimml en haar mooie watervallen] [rechts]. Met Rauris als middelpunt! 🙂

De lijst is gemaakt door Kent [Nederlandse snowboardleraar] die in april hier 3 weken een aantal detailklussen heeft gedaan. We zijn er heel blij mee!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk