We zoeken een enthousiast zomerteam 2012!

Joepie, we hebben ons enthousiaste zomerteam gevonden!

Ook komende zomer draait de Berghut weer op volle toeren!

  • We beginnen begin juni met een Schrijfweek [met Esther Jacobs; nog 1 plek vrij!]
  • Gevolgd door de Houtweek van 9-16 juni [waar je je eigen droomhoutprodukt kunt maken]
  • Half juni een bijzonder kleurrijke Inspiratieweek
  • Van 23-30 juni hebben we een Jonge Gezinnenweek [gezinnen met kids tot 5 jaar]
  • En in juli en augustus ontvangen we 10-tallen leuke families voor een topvakantie in de bergen en de Berghut!
En om deze weken een succes te maken, zoeken we een enthousiast team van mensen die stevig in hun schoenen staan, blij worden van mensen blij maken én open staan voor een leerzame ervaring. We zijn op zoek naar vier mensen die een hoofdtaak hebben [80% van de tijd] en ongeveer 20% aan andere werkzaamheden:
  • Een vrolijke ontbijtkok die na vroeg opstaan, een lekker vers en stevig ontbijt verzorgen voor de gasten én de ochtendafwas, blijft lachen 🙂 GEVONDEN!
  • Een [uit]blinkende ondersteuner voor de dagelijkse schoonmaak en avondafwas die oog heeft voor schoon, opgeruimd én detail! GEVONDEN!
  • Een toegewijde kok die 5 avonden lekkere maaltijden met aandacht bereidt voor onze gasten.
  • Een energiek en zonnig persoon voor die ‘s middags en ‘s avonds de Stube en het terras verzorgd, keukenondersteuning biedt en het avondeten opdient. GEVONDEN!
Nieuwsgiering naar een ervaring van een Berghut-medewerker? Anne-Monique – 23 jaar – is afgestudeerd in rechten en verkent zichzelf en de wereld:

“Toen ik besloot een winter in de Berghut kon gaan werken, had ik eigenlijk geen idee wat me te wachten stond. Al snel bleek het erg intensief: samenwerken en samen leven met mensen die je niet kent. Ik had geen idee dat ik hier zoveel over mezelf zou leren. Hans & Nel zijn 2 toppers met veel levenservaring en mensenkennis. Ze zijn keihard met ons als team aan de slag gegaan. Niet alleen om ervoor te zorgen dat de gasten de tijd van hun leven zouden hebben, maar ook om ieder teamlid, individueel, te helpen met zijn of haar eigen ontwikkeling.

Ik heb geleerd om voor mezelf op te komen, mijn wensen uit te spreken, om hulp te durven vragen, mijn grenzen aan te geven en deze te bewaken. Ik ben uitgedaagd om mijn gevoelens uit te spreken, dat ene moeilijke gesprek aan te gaan en als ik ergens vastliep kon er altijd tijd worden vrijgemaakt om samen naar een oplossing te zoeken. Ik heb ingezien dat feedback een cadeautje is, maar dat ik er uiteindelijk zelf wat mee moet doen. Hans & Nel: bedankt voor deze leerzame ervaring, voor het vertrouwen in me en voor alle mogelijkheden die jullie mij geboden hebben. Ik ben enorm gegroeid en weet nu veel beter wat ik wil en waar ik sta.” 

Wil je reageren op één van de vacatures? Klik op de betreffende links voor info en we mailen je graag nóg meer info als je enthousiast bent en meer wilt weten! deBerghut@gmail.com

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk