Dankbaar voor de giften aan de winterfooienpot!

Met de afsluiting van het winterseizoen hebben we ook de fooienpot geteld!

In december vertelden we dat onze zwager afgelopen september een nieuwe nier heeft ontvangen. Een bijzonder groots geschenk. Daarmee heeft hij na een hele zware tijd een nieuw leven gekregen. Het was heel bijzonder om hem in februari in veel betere gezondheid weer in de Berghut te zien.

En wat zijn we ontzettend dankbaar voor de opbrengsten! Het bedrag komt via Nel’s zus, die de Marathon van Rotterdam gaat lopen, bij de Nierstichting terecht. Ze is ontzettend dankbaar voor haar nieuwe gezinsgeluk en gaat daarom voor de Nierstichting lopen. Onze gasten hebben afgelopen winter 935,30 euro gedoneerd. En wij maken dit bedrag rond tot 1000 euro!

We willen al onze wintergasten heel erg bedanken voor wat ze gegeven hebben, dat vinden we heel bijzonder. En we wensen Tineke a.s. zondag héél veel succes tijdens de marathon!

[foto: Tineke tijdens de marathon van New York, november 2011]

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk