Champagnemoment

“[…] Bij ons hoort bij genieten en mooie momenten champagne, want iets moois mag je vieren [zou bijna zeggen moet]. Vandaar deze mooie fles. Wij wensen jullie nog vele champagnemomenten!”

Bij het vertrek van Ruud en José na de No Kids-week krijgen we als dank een flesje champagne. Op de vraag wanneer het ‘t juiste moment zou zijn, ‘waren we het er over eens dat dat begin april zou zijn, na de laatste wintergasten. Nou Ruud en José: we hebben gister in het zonnetje de fles opengetrokken!

En we vonden het ook een heel mooi moment om de Berghut M&M’s erbij op te eten. Dank je wel, Nicole! [van haar kreeg ik – Nel- deze Berghut M&M’s eind december voor mijn verjaardag]. Mmmm, toch best vreemd, grijs-witte snoepjes die niet naar zwart-wit smaken, maar naar chochola! 😉

We bedanken al onze Berghutteammensen voor hun inzet en voor een hele mooie winter!!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk