Gastkok én win een diner voor vier!

Vanavond hebben we een gastkok in de Berghut: onze eerste Berghutkok Irene! We eten een lamsstoofpotje met knolselderijpuree en venkel-peer salade.

Ze is hier een dagje om een en ander af te stemmen voor de junimaand als ze weer in de Berghut komt koken. Ze gaat dan een aantal nieuwe Berghutgerechten uitproberen. “Ik rol er meteen weer in, alsof ik niet weggeweest ben! Er is wel een en ander veranderd. Ik heb nu meer hulp in de keuken en dat is heel fijn. En ik ben zelf ook een stuk relaxter geworden :-).”

Irene heeft ook een eigen kookboek Natuurlijk! Eten! Als je haar kookboek voor 1 april a.s. koopt, maak je kans op een heerlijk biologisch, vegetarisch driegangendiner voor 4 personen bij jou thuis, met ingrediënten uit het seizoen en de streek waar je woont.  Lees hier meer over het boek en de actie. Snel meedoen!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk