“Ik ben zo benieuwd hoe het er hier in de zomer uitziet!”

Die nieuwsgierigheid hebben we afgelopen winter vaak geproefd bij onze Berghutgasten! De tuin wordt langzaamaan zichtbaar, het gras is nog wat grauw, maar laat zich weer zien. Het voorjaar komt weer tevoorschijn. We hebben nog twee weken wintersportgasten in de Berghut, maar voor de nieuwsgierigen toch alvast een paar zomerkiekjes!

“Wat is er allemaal te doen in de zomer?”, is de vraag die dan vaak volgt. Nou: van alles! Talloze wandelingen maken, van kort tot dagtochten en zelfs meerdaagse tochten, fietsen/mountainbiken, op verschillende plekken met de lift omhoog, naar mooi klammen [watervallen in kloven], plezier maken op onze 4-persoons familiefiets, ravotten bij talloze beekjes, genieten in verschillende speeltuinen, zwemmen [in het mooie buitenbad van Rauris, in het meer van Zell am See of in een van  de thermen in de buurt, parapenten.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk