Jonge Gezinnen-actie voor laatboekers: gratis kinderopvang!

“‘s Morgens doen we gezellig wat met z’n drietjes en als onze dochter ‘s middags ligt te slapen, gaan wij even samen skiën!”
“Wat is het toch heerlijk dat de kinderen een speelruimte hebben. Ze voelen zich meteen thuis!”
“We zijn gisteravond heerlijk met z’n tweeën gegeten!” [en Nikki en Frouke van de kinderopvang hadden de babyfoon]

Dat zijn zo maar weer wat enthousiaste geluiden tijdens de Jonge Gezinnenweek begin maart! Met je gezinnetje op wintersport zijn, gezellig met andere gasten én ook tijd voor elkaar als partners hebben. En er volgen nog 3 van dit soort weken.

In de laatste week van maart hebben we nog 3 kamers beschikbaar. En voor ouders met kleine kids die toch nog even een weekje in de sneeuw én zon van elkaar willen genieten, bieden we voor deze late beslissers GRATIS KINDEROPVANG aan gedurende deze Jonge Gezinnenweek [24 maart-1 april]!

Dus je kun lekker samen een afdaling maken of een keer ‘s avonds met z’n tweetjes uit eten, zonder extra kosten. Wees er snel bij, we hebben nog slechts 3 kamers! lees hier meer over de Jonge Gezinnenweek of mail ons op deBerghut@gmail.com

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk