Heroes in de Hut

Afgelopen weekend is de Berghut gevuld met Helden. Voordat de Helden in de Hut komen en ik de website bekijk, vraag ik me al af waar de naam van het interactieve marketingbureau ‘We can be heroes’ vandaan komt. Op de eerste avond van hun flitsverblijf wordt het me duidelijk, na een gesprek met mede-initiatiefnemer Hinnejan. Wat een mooi idee!

Wecanbeheroes is een bureau dat veelal net afgestudeerde interactieve marketingfreaks de kans geeft zich te ontwikkelen en bij bedrijven te laten zien wat ze in huis hebben. Vier dagen per week bedenken ze voor de klant briljante interactieve mediaoplossingen, één dag per week is  gericht op inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

De BerghutBreak is kort en krachtig: woensdagavond komen ze en zaterdagmorgen vroeg vertrekken ze. Lekker eten, disco, kampvuur, sneeuwschoenwandelen, skiën én brainstormen. Voor de Berghut. Er zijn namelijk iets minder Heroes in de hut dan gepland. We vinden een mooie oplossing: ze denken mee over een mooie interactieve marketingactie voor de Berghut! Een aantal oud-gasten denkt een paar uur daarvoor online met ons mee over welk onderwerp we het beste kunnen voorleggen…

Donderdagavond hebben we én een durftevragen-sessie én wordt nagedacht over de verdere invulling van het Hart van de Berghut. Ondanks de rozigheid van de wintersportdag en de weinige slaap van de avond ervoor, brengen de Heroes erg mooie dingen op tafel [later meer over de ideeën…]. Alle heroes: bedankt!!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk