Warm hart van de Berghut

Weten wie we volgende week in de Berghut verwelkomen, als kado? Ga snel naar het einde van het bericht!

Al voordat we hier in de Berghut in Oostenrijk wonen, hebben we het idee om een groep van blije gasten om ons heen te verzamelen. Niet voor even, maar voor langer. Voor mooie dingen. Eenmaal hier ligt de focus op het neerzetten van de Berghut en zorgen voor blije gasten. Nu we na een aantal maanden overleven, weer aan het leven zijn, komt er ruimte voor verdieping, met de gast die voorop blijft staan!

En dan opeens ontstaat afgelopen donderdagavond ‘Het Hart van de Berghut! Een facebookgroep voor blije Berghutgasten die het Berghutgevoel allemaal kennen!

“Jullie zijn – met ons – het hart van de Berghut! Jullie hebben met je eigen hart de Berghut ervaren. En dat vinden we heel fijn! En jullie zijn ons hart van inspiratie. Wil je jouw inspiratie met ons delen door ons af en toe te helpen met onze vragen? En dan ontvang jij van ons af en toe zo maar een kleine verrassing!”

PS: Ik heb een aantal oud-gasten – uit mijn hoofd – al uitgenodigd. Ben jij ook een blije oud-gast, heb je een Facebook-account en heb ik je nog niet uitgenodigd? Nodig vooral jezelf uit!

We beginnen direct met uitdelen: een week naar Berghut! Aan ‘het hart van de Berghut” vragen we wie jij als blije oudgast gelukkig wilt maken maken met een week Berghut [van 11-18 februari]. Want we delen graag wat wij over hebben. En wat een mooie reacties! Helaas kunnen niet alle aangedragen mensen zo last minute tijd vrij maken. Gelukkig kunnen we zelfs 3 gegadigden blij maken, terwijl we maar 2 kamers in de aanbieding hebben!

De gelukkigen…

  • Barbara: jij kunt jouw schoonouders, die zich altijd voor anderen inzetten en dag en nacht voor jullie klaar staan, volgende week laten beleven waar je zelf zo enthousiast over bent! #deBerghut
  • Paul: wat zal jouw vriend blij zijn met dit uitje voor nieuwe inspiratie en ontmoetingen in de Berghut. En met jou! Geniet er zelf ook van 😉
  • Mirtel, we hebben voor Anita en Sjon een bijzonder aanbod: oud-Berghutgast Sandra is de fantastische gastvrouw van Villa Beaulieu in Bergen [nabij Bergen aan Zee].  Zij biedt hen van 12-17 februari a.s van een heerlijk verblijf aan in een supersfeervol appartement, nabij de bossen, zee én het centrum van Bergen! En Sandra: geweldig dat je dit doet!

Gefeliciteerd allemaal! En bedankt voor iedereen die mensen heeft aangedragen. #goud!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk