NIEUW: Introductieweek wintersport éénoudergezinnen [25 februari-3 maart 2012]!

Wij denken graag mee over nieuwe concepten. Zo ook met kennisen in Rauris die in de krokusvakantie a.s. februari hun pension speciaal voor Nederlandse éénoudergezinnen beschikbaar stellen! We dragen dit idee een warm hart toe en willen hen helpen dit onder de aandacht brengen: een betaalbare week wintersport met schoolgaande kinderen op een mooie plek!

Dus ken jij mensen zonder partner mét kinderen? Misschien is deze introductieweek waarin ze het concept kunnen uitproberen een kans!

  • Waar vind je een plek waar je als alleenstaande vader of moeder met je kinderen betaalbaar op wintersport kunt tijdens de krokusvakantie?
  • In een kleinschalig en gezellig gebied in een pittoresk dorpje?
  • In een fantastisch mooie en pure omgeving?
  • Én in een pension waar je je echt welkom voelt?

Om te kijken of dit éénouder-concept aanslaat, nodigen Gaby & Christoph Strobl van pension Wieshof in Rauris – Oostenrijk – je uit voor een introductieweek van 25 februari tot en met 3 maart a.s. voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Ongedwongen gezelligheid
Gaby en Christpoh willen hun gezellige pension Wieshof  in de toekomst ook graag een plek laten zijn waar alleenstaande ouders met hun kinderen samen vakantie kunnen vieren in de bergen. In een ongedwongen en gezellige setting.

Het pension
Het pension heeft 12 kamers met ieder 2 of 3 bedden, allemaal met een eigen douche, wc, balkon en televisie. Heb je 3 kinderen? Daar hebben ze ook mogelijkheden voor! Je kunt elke ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, met veel biologische en lokale produkten. Daarnaast hoef je niet elke avond de deur uit: Gaby verzorgt 5 avonden in het pension een gezonde maaltijd met een lekker toetje, waar kinderen ook van smullen. Voor de kids is er een speelruimte en een grote sneeuwtuin. En als je zelf even wilt bijkomen na een hele dag actief in de buitenlucht kun je zelf genieten van de sauna en infraroodcabine.

Gebied Rauris
Het skigebied van Rauris [950-2200 meter] is heel geschikt voor [één-ouder]gezinnen. Het is gevarieerd en overzichtelijk met ongeveer 30 kilometer piste. In het dal is een flinke oefenweide, die door sneeuwkanonnen het hele seizoen sneeuwzeker is. Bij deze weide gaat ook de gondel omhoog. Het bijzondere van het Rauriserdal is dat je er ook volop kunt (sneeuwschoen)wandelen, sleeén, rodelen, rit met een paardenslee kan maken, langlaufen, parapenten, ijsklimmen én toerskiën.
TIP: mocht je een dagje willen gluren bij de buren: op een half uur rijafstand liggen de gebieden Kaprun, Zell am Zee, Dorfgastein [Geheimmtip!] en Dienten!

Liften en lessen
Je kunt de liftpassen in allerlei soorten en maten kopen. Op hochalmbahnen.at vind je alle details. De skischool ligt aan de oefenweide in het dal.Als volwassene betaal je voor een 6-daagse pas 175,00 euro. Voor kinderen vanaf 6 jaar kost een liftpas 85,00 euro. Voor halve dagen een skipas kopen is ook mogelijk.

INTRODUCTIEPRIJS
Voor een driepersoonskamer [met tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed] met ontbijt betaal je slechts 399 euro. Wil je met 3 kinderen komen? Geen probleem! Informeer even naar de mogelijkheden.
Daarnaast betaal je als volwassene en voor kids vanaf 12 jaart per avondmaaltijd 12,50 euro. Kinderen tot 3 jaar eten gratis, kinderen van 3&4 jaar betalen 5 euro en voor kinderen van 5-11 jaar kost het eten 7,50 euro. Als je komt, boek je het avondeten erbij.

Meer weten?
Wil je meer weten? Mail dan naar Gaby via info@hotel-wieshof.at. Het kan zowel in het Duits, Engels als Nederlands! Of kijk op:

Hopelijk tot ziens in Wieshof! In de toekomst misschien wel dé plek voor ontmoeten en gezelligheid voor éénoudergezinnen…

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk