No Kids-winterweek: Lekker onthaasten of laat je inspireren!

Heb je geen kids of wil je er even zonder kids tussenuit? Dan is de No Kids-week in de Berghut een perfecte gelegenheid!

Alleen of samen.  Begin deze week met het boek dat je al zo lang wil schrijven, wissel je werk af met een afdeling, werk je businessplan uit of kom lekker onthaasten. Geniet van de rust, de gezelligheid, glühwein, kaasfondu, winterbbq, de sneeuw en nog veel meer moois!

Het skigebied van Rauris is de calimero tussen Zell am See/Kaprun en het Gasteinertal [overigens binnen 30 minuten te bereiken]. Maar dat maakt het dal ook zo pittoresk en authentiek! Naast skiën en boarden kun je er fantastisch wandelen, wandelen, rodelen, sneeuwschoenwandelen, toerskiën, off-piste tochten maken met een gids, ijsklimmen en paragliden, noem maar op!

Kosten?
Je betaalt voor een week 375 euro  per persoon voor 7 nachten met lekker stevig ontbijt, 5x hutte avondeten en toeristenbelasting, op basis van een kamer met twee personen. Wil je alleen op een kamer slapen? Dan betaal je 450 euro.

Meer weten? Kijk even op deBerghut.com of mail ons [Hans & Nel] op: deberghut@gmail.com

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk