Onze eerste Berghutkok Irene geeft kookboek uit

Tijdens het eerste Berghutseizoen – winter 2010 – kookte Irene voor de gasten van de Berghut. Smakelijk eten, zoveel mogelijk uit de streek  en met zo min mogelijk zinloos afval was toen al ons streven.

Voor Irene is eten een lifestyle, ontstaan uit de gedachte dat eten de basis is van een sterk en gezond leven. Na een zoektocht naar haar passie lijkt nu 2 jaar later alles op z’n plek gekomen: Irene kookt én schrijft over eten. En daar is haar kookboek Natuurlijk! Eten! een mooi resultaat van:

50 Simpele, Snelle en Smaakvolle gerechten met producten uit het Seizoen en de Streek, inclusief 8 inspirerende verhalen van Natuurlijke Eters. Mensen die hun eetpatroon veranderd hebben, omdat natuurlijk eten beter voor hun gezondheid is. Of omdat ze het gewoon lekkerder vinden dan kant- en klare maaltijden uit de supermarkt.

De recepten in dit boek hebben als basis natuurlijke producten, zonder chemische toevoegingen én van het seizoen. Per beschreven gerecht heb je maar een paar ingrediënten nodig. Die koopt Irene zelf het liefst op de markt of biologische winkel. In de supermarkt kun je tegenwoordig ook heel goed terecht voor biologische groenten.

Het kookboek Natuurlijk! Eten! kost 19,95 euro en is hier online te koop. Het is voor 17,95 euro ook als e-book verkrijgbaar.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk