Creëer je eigen ideale Special Week in de Berghut!

Hoewel we graag in het nu leven, zijn we met onze Oostenrijkse hut ook altijd bezig met vooruit kijken. De boekingen voor de familieweken in de zomervakantie komen lekker binnen en ook in de maand juni 2012 zullen we open zijn. We hebben alleen nog geen ‘programma’.

Wat zou er nou leuker zijn om jou/jullie te laten bepalen hoe juni 2012 er in de Berghut uit gaat zien! Komt er weer een inspiratieweek? Misschien wel gecombineerd met iemand die de gasten culinair wil verrassen? Heb je de wens om een keer een workshopweek in de Berghut te houden? Misschien wel een houtbewerkingsweek…  Of wil je met collega’s de Bergen in? Wellicht kunnen we diverse wensen in 1 week combineren? Laat het ons weten! Dan gaan we kijken hoe we de mooiste voorstellen werkelijkheid kunnen maken.

Inmiddels binnengekomen ideeën!

Stammgast Everard mailde bijvoorbeeld:

  • Begeisternde Bergsportwoche (mountainbiken, hardlopen, bergklimmen en -wandelen, skiën, of gewoon bergzwemmen in het plaatselijke zwembad…)
  • Brei- en naaiweek (Lijkt truttig, maar is hip op het moment! Voor de dames (en eventueel heren): Lekker knutselen met stof en wol in de speelkamer. . Esther vindt dat in ieder geval erg leuk en is er erg goed in.)
  • Ja, een houtbewerkingsweek (Maak je eigen Berghut-bed en exporteer ‘m naar Nederland) Ik ben erbij hoor!
  • Websitewoche: maak je eigen website blogs!
  • Combinatie van meer dan één van deze ideeën.
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk