We geven twee vrijkaarten weg voor #flavlive!

Marije Bedaux kwam uit de knusse hutteslof en ontvangt van ons twee vrijkaarten voor FlavouritesLive komend weeken! Marije, de kaarten liggen voor je klaar  bij de infobalie bij de ingang van het event.

En voor de andere lieve reacties: voor jullie staat ook een lekker warm drankje in Stube52 klaar!

We hebben nog twee vrijkaarten voor #flavlive waar we anderen graag blij mee maken!

Vertel ons hieronder – via de reactiemogelijkheid – waarom jij zo nieuwsgierig bent naar de Berghut.  En jij weet morgenavond -donderdag 17 november – of je samen met je vriendin, vriend, man, moeder of collega a.s. weekend naar Flavourites Live mag!

De winnaar maken we morgenavond rond 21.00 uur bekend op dit blog. Dus hou het in de gaten!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk