We delen hier onze 10 Gouden Vertrek-tips!

Gisteravond gaven we ons eerste Berghut-webinar met Tien Gouden Vertrek-tips, bijna 2,5 jaar na ons eigen vertrek. Wel spannend hoor! Op afstand een presentatie doen voor mensen die je niet hoort – waarmee je gelukkig wel kunt chatten – met voor ons nieuwe techniek over een onderwerp wat ons nuttig en leerzaam voor anderen kan zijn. Maar is dat het ook echt? Oefenen is toch ook anders dan in het ‘echie’: het was even inkomen met het oplossen van een echo over de lijn. Techniek…

De luisteraars leken geboeid. De reacties zijn erg leuk! En voor de mensen die stap al hadden gezet, was er veel herkenning in het verhaal. We hadden nog veel meer kunnen vertellen, nog meer over de werkprocessen in de operatie en over hoe je gezinsleven bewaakt. In januari komt dat uitgebreid aan bod.

“Jullie hadden prachtige sheets, leuke anekdotes en omdat je jullie ziet en hoort is het van de ontvangende kant uit zo goed als live.”
“Bedankt voor deze leuke manier van ervaringen delen!
“Chapeau! Geweldig hoe jullie alle media combineren om zo virtueel heel dicht bij te zijn.
“Daar sluit ik helemaal bij aan!”
“Bedankt en heel veel succes en erg leuk om dit mee te maken.”
“Inspirerende, duidelijke en nuttige webinar!”
“Wat ik mooi vond aan jullie presentatie was dat er duidelijk uit naar voren kwam dat je een behoorlijke weg te gaan hebt wil je een bed en breakfast/pension beginnen maar daarnaast daagt jullie verhaal je ook uit om je  droom te verwezenlijken. Een realistisch en tevens inspirerens verhaal dus! “

Voor degenen die gisteravond niet hebben kunnen meeluisteren: onderstaand alle info!

De visueel ondersteunende presentatie:

Webinar – “tien gouden vertrek-tips” – de berghut.com[slideshare id=10083782&w=425&h=355&sc=no]

View more presentations from deberghut

Gesproken presentatie
Dit is de gesproken presentatie [1 uur en 6 minuten]

Een kleine note: de sheets en het verhaal lopen niet altijd even parallel 🙂 En bij het zelf beluisteren van de opnamen via de link, hebben we verschillende keren problemen ondervonden. Bij deze link lukte het wel. Hopelijk nog steeds!

En nog even twee leuke tips…
We hopen je interessante tips gegeven te hebben! Voor nog meer tips én diepgang, ondersteuning en praktijkervaring:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ks82JnRdIl0&w=560&h=315]

En misschien ziet je eigen vertrek er daarna wel even rooskleurig uit als Corné en Marijke uit Twello! [absolute kijktip – 6 minuten]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Da9Qa-LnAAA&w=560&h=315]

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk