Nieuw in de Berghut: weggeefhoek

De eerste grote slag met kluswerk in de Berghut is de afgelopen 2 jaar gebeurd. Deze herfst zijn we met wat meer kleine en onzichtbare dingen bezig, naast de voorbereidingen voor het vent van het jaar FlavouritesLive: het washok, een extra slag in ons eigen huis, vernieuwingen in de speelruimte én iets kleins en leuk: een weggeefhoek op de 1e verdieping.

We hebben regelmatig spullen waar we niets meer mee doen en niet weg willen gooien. Zoiets als marktplaats is hier nog niet zo bekend en soms willen we niet wachten tot de volgende jaarlijkse rommelmarkt: nu opruimen. Dus: vanaf nu hebben we een hoek in de Berghut waar we deze spullen kunnen neerleggen én die gasten mee kunnen nemen!

nu nog leeg, vanaf december gevuld!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk