Gezocht: twee grote lieverds voor de kinderopvang [maart 2012]

We hebben inmiddels twee lieverds gevonden!
 • Vinden jullie het leuk om kinderen een plezierige tijd te bezorgen?
 • Hebben jullie ervaring met kinderopvang?
 • Zijn jullie stressbestendig en flexibel? 
 • En willen jullie werkervaring in het buitenland opdoen?

Voor de hele maand maart 2012 zoeken we twee toegewijde en enthousiaste kinderliefhebbers voor kinderopvang in de Berghut!  Bijvoorbeeld twee vriendinnen of studiegenoten die net hun opleiding hebben afgerond of  ‘in between jobs’ zijn.

Wat is de Berghut?
De Berghut staat voor bergbeleving, ontmoeting en inspiratie in een ongedwongen atmosfeer. In de Berghut hebben we voor allerlei doelgroepen verschillende ‘special weeks’. Zo ook de Jonge Gezinnen-weken. Ongedwongenheid, gastvrijheid, energie en vertrouwen zijn onze kernwaarden, die we ook belangrijk vinden voor ons personeel.

De Jonge Gezinnen-Weken
De hele maand maart staat in het teken van jonge gezinnen: er komen veelal gezinnen waarvan de kinderen nog niet leerplichtig zijn. Soms zitten er kinderen bij die voor de eerste keer op de latten gaan staan; vaak zijn er kinderen die nog te jong zijn om te skiën.

Als papa en mama een paar jaar niet hebben geskied en toch met de jonge kinderen de sneeuw willen opzoeken, is het ideaal dat ze een keer zonder kids de piste op kunnen. Wij bieden daar in de Berghut met de kinderopvang een perfecte oplossing voor! Overigens niet met de intentie om zes dagen lang 15 kleintjes  te vermaken. Wel om papa en mama de ruimte te geven om een paar dagdelen lekker samen te zijn. Ze kunnen hun kinderen met een gerust hart achterlaten!

Wat houdt kinderopvang in de Berghut int?
We hebben een gezellige, vrolijke kinderopvangruimte waar de kinderen lekker kunnen spelen. Daarnaast heeft de Berghut een ruime, volledig omheinde tuin. Je doet spelletjes met ze of gaat met een paar kinderen lekker naar buiten. Net als op het kinderdagverblijf zijn er fruitmomentjes en eten jullie tussen de middag samen een broodje [die de papa’s en de mama’s bij het ontbijt hebben klaargemaakt].

Diverse kinderen slapen overdag op hun eigen kamer. Jullie brengen de kindjes naar bed en horen via de babyfoon wanneer ze weer willen spelen. Ouders kunnen op een lijst inschrijven of per dag[deel] wel of geen kinderopvang wensen. Jullie hebben per dag[deel] maximaal in totaal 6-8 kindjes onder jullie hoede.

En als jullie bij het opdienen van het avondeten van de kids willen helpen: leuk! Zij eten rond 17.00-17.30 uur. Papa en mama eten als de kids op bed liggen.

Wat vragen we?

 • Jullie zijn enthousiast, lieve en creatieve personen.
 • Jullie hebben ervaring in kinderopvang [bij voorkeur de opleiding SPW-kinderopvang afgerond].
 • Het is overduidelijk dat jullie een click hebt met kleine kinderen
 • Jullie zijn flexibel en sociaal
 • Jullie kunnen ouders het vertrouwen geven dat hun kindje[s] in goede handen is/zijn.
 • Als jullie van wintersport houden, is dat natuurlijk extra leuk!

 Wat hebben we te bieden?

 • Bijzondere werkervaring in het buitenland!
 • Een gezamenlijke kamer in de Berghut, met badkamer en balkon.
 • Wij zorgen voor jullie dagelijkse maaltijden.
 • Per week hebben jullie in ieder geval 1 volledige dag per week samen vrij, de avonden en enkele dagdelen doordeweeks.
 • Jullie ontvangen een vergoeding van 500 euro per persoon.

Heb je vragen of heb je interesse? Laat het ons – Hans & Nel – gerust weten!
deberghut@gmail.com

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk