Gezocht: enthousiast Berghutteam winter 2012!

Ook komende winter draait de Berghut weer op volle toeren! We beginnen half december meteen al met een knaller: een compleet social mediawijzerweekend in de Berghut! Gevolgd door onder andere de overpopulaire familieweken, de Ik Vertrek-Experience, Boost Your Business-weekend voor ondernemers, No-Kids week en 4 Jonge Gezinnenweken!

En om deze weken een succes te maken, zoeken we een team met mensen die stevig in hun schoenen staan, blij worden van mensen blij maken én een leerzame buitenlandervaring willen. We zijn op zoek naar:

Het Berghuteam wordt dagelijks aangestuurd door Pauline, die afgelopen zomer binnen een paar weken het Berghutvirus te pakken had. Daar zijn we ontzettend blij mee! Zij is ook 5 middagen en avonden per week de Stubewaard in de Berghut. Wij – Hans en Nel – zijn er naast de overallaansturing en achter de schermen regelzaken ook vooral voor ontmoeten, inspiratie en bergbeleving.

Wil je reageren? deBerghut@gmail.com

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk