De Berghut komende winter

Ondanks dat de sneeuw over een paar dagen gewoon weer weg is, hebben we de sfeer alweer even geproefd! Dikke vlokken, sneeuwpop maken en vast zitten met de auto :-). Een mooi moment om de special weeks voor komende winter even te noemen. Een interessante bonte samenstelling, waar nu al veel interesse voor is!

Op de startpagina van deBerghut.com kun je de weken één voor één aanklikken voor meer info.

Deze winter hebben we drie special business-week[end]s. Een unieke kans voor zelfstandig ondernemers die van wintersport houden!

  • Get Social in the Snow: Skiën/boarden én in 3 dagen op de hoogte ins en outs van oa twitter, facebook, prezi en heb je een start gemaakt met je social mediastrategie: hoe kun je deze middelen optimaal gezamenlijk inzetten om je doel te bereiken?
  • Ik Vertrek-Experience: Ken je iemand die ervan droomt om een hotel, B&B, camping of pension in het buitenland te beginnen? En willen ze goed beslagen ten ijs komen? Dit is dé kans!
  • Boost Your Business @deBerghut: Kan jouw Business wel een Boost gebruiken? Onder andere Esther Jacobs [voor ideeën en concrete acties], Anja Wassenaar [slimmer werken] en Martijn Aslander [verbind je met anderen en brengt je in beweging] helpen je daarbij! En natuurlijk kun je ook skiën 🙂

En we hebben inmiddels een extra Jonge Gezinnen-week ingelast [met kinderopvang]. De hele maand maart is iedereen met kids tot 5 jaar welkom in de Berghut!

Wil je dichterbij huis alvast kennismaken met de Berghut: van 18-20 november staan met onze Stammtisch de op FlavouritesLive!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk