650 euro voor Bergenverzetten.nl! #fooienpot

Saskia heeft de Zinal Bergloop van 31 kilometer voor twee goede doelen helemaal uitgelopen! Gefeliciteerd!

Ze trainde voor deze loop met het team van BergenVerzetten.nl toen ze eind maart de Berghut bezocht. Het initiatief sprak ons zo aan, dat we besloten de zomerfooienpot daaraan  te schenken.

“Het was waanzinnig zwaar, maar absoluut de moeite waard, vooral in die prachtige bergen. Het hele ‘Bergen Verzetten’ team heeft de race uitgelopen en ook allemaal zonder blessures! Echt een hele mooie ervaring!”

We zijn heel blij om te vertellen dat we namens onze zomergasten een bedrag van 601,25 euro kunnen schenken aan de twee goede doelen waar BergenVerzetten.nl voor gelopen heeft! Ontzettend bedankt hiervoor! Wij vullen als Berghut het bedrag aan tot 650 euro.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk