De winnaar van de Inspiratieweek is….

Wow, wat willen er veel mensen naar de inspiratieweek met Andre Meiresonne komen!

De officiële winnaar is: Marieke van Dam [@mariekevdam]
Je mag ook iemand meenemen als je dat wilt!

MAARRRRRR…..
Eigenlijk jammer dat we maar 1-2 personen blij kunnen maken… Filosoferend dachten we gister: wat zou het toch mooi zijn als we een Berghut vol met mensen hebben die allemaal graag inspiratie willen opdoen? En die vonden we op twitter! Dus we hebben een voorstel:

Wij hebben gisteren een wensenlijst opgesteld. Jij kunt ons helpen deze wensen  te vervullen. Dan vervullen wij jouw wens om van 28 mei tot 4 juni een week inspiratie op te doen, te genieten van de bergen, van een goed gesprek, een prettige atmosfeer en leuke mensen!


Trainer, coach en schrijver Andre Meiresonne staat ter jullie beschikking voor een coachingsgesprek of een spontane workshop, wat jullie willen. Wij verzorgen je overnachtingen, ontbijt, 5x avondeten en toeristenbelasting. Alleen je reis van en naar de Berghut en jouw drankjes hier en 2x avondeten betaal je zelf. We gaan uit van 2 personen op een kamer [meer mag ook, we hebben diverse kamers voor 4 personen].

We hebben nog ongeveer 10 slaappplaatsen vrij op één van de 10 sfeervolle huttekamers in de Berghut. Dus kunnen we elkaar helpen en wil je komen? Laat het ons snel weten, eventueel met kamergenoot! Vol=Vol! Of heb je vragen? Mail ons: deberghut@gmail.com

We kijken ernaar uit je te ontmoeten in de Berghut!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk