Eind mei: Berghut-inspiratieweek met André Meiresonne!

Na het succes van de retweetactie op twitter, geven wij de inspiratieweek aan jou kado. Wat wil jij ons kado doen?

Soms voel je je top, soms heb je een dip. Iedereen kent in het dagelijks leven bergen en dalen. En wat kan het dan mooi zijn om daar een paar uur met iemand, wandelend in de bergen, over te praten. Of samen met mede-Berghutgasten. Over privé of zakelijk. Bijzonder aanbevolen voor ondernemers of boekschrijvers!

Coach, managementtrainer, spreker en schrijver – van de mooie en inspirerende boeken Zin, leidinggeven aan jezelf en anderen en Vrij! – André Meiresonne kwam met dit mooie idee!Het idee
André mailt ons een aantal weken geleden: “Wat denk je van het volgende: ik kom in het voorjaar een week naar jullie toe. Daar ben ik dan elke dag de ochtend beschikbaar voor jullie gasten die vakantie vieren, samen of individueel. Ik kan met ze praten, we kunnen workshopachtige dingen doen of wandelen, wat goed en nodig is. “De middag is voor mij, ga ik zelf lekker wandelen [en ‘s avonds wordt het vast gewoon gezellig of is er een workshop]. Ik krijg bij jullie kost en inwoning en de gasten betalen mij wat ze het waard vinden. Hoe klinkt je dat?”

Dat klinkt geweldig! Daar worden we blij van. Dus:Voor wie?
Voor iedereen die er even tussenuit wil, wil onthaasten, mensen wil ontmoeten, inspiratie wil opdoen en/of dingen op een rijtje wil zetten. Ook perfect voor zelfstandig ondernemers als reflectieweek of wanneer je rustig aan je boek wilt schrijven.

Geven en krijgen!
We dachten eerst aan waardebepaling achteraf. Maar na een succesvolle retweetactie op twitter, hebben we besloten dat we alle inspiratie en passie van mensen willen bundelen. Wij hoeven geen geld van je. Wij helpen je graag met je wens om inspiratie op te doen en jij kunt ons vast op een of andere manier helpen met onze wensen! Of interessante contacten hiervoor.

In de Berghut verzorgen we 7 overnachtingen in een sfeervolle kamer, met stevig ontbijt en 5 keer avondeten in Berghutsfeer. We hebben een zonnig terras op het zuidwesten en overal in de tuin kun je neerploffen op een van onze zitzakken. Vanuit de Berghut heb je fantastisch uitzicht op de bergen. In de directe omgeving van de Berghut kunt je talloze fantastische wandelingen maken en mountainbiken. Daarover lees je meer op deBerghut.com.
Voor de ondersteuning van André betaal je achteraf wat het waard vond.

Wil je enkele dagen komen? In overleg is veel mogelijk!

De reis
Je kunt op verschillende manieren naar de Berghut komen. Met de auto, met het vliegtuig of de trein. Mail ons –  deberghut@gmail.com – voor de mogelijkheden of met vragen! We stippelen graag een reisschema voor je uit. En wie weet is carpoolen mogelijk.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk