750 euro fooi voor de winterfooienpot!

Vanmiddag zijn de laatste gasten van het seizoen vertrokken [wat was het weer geslaagd!]. En dat betekent dat we de opbrengst van de fooienpot bekend gaan maken!

De actie Fooienpot
In november hebben we de ‘actie fooienpot‘ in het leven geroepen: we hebben onze volgers gevraagd goede doelen aan te dragen voor de opbrengsten van de winterfooienpot van de Berghut. Uiteindelijk zijn er – met hulp van onze volgers – twee doelen uitgekomen.

De opbrengst
De opbrengst van de fooienpot van deze winter is:

*RANDOLPH FELLOWSHIP
Opbrengst 470,56 euro, waar wij 500 euro van maken.
Aangedragen door Leontien Homulle; haar neef Randolph is tijdens een sabbatical in Sri Lanka omgekomen. Door zijn familie is de stichting opgericht om jongeren in Sri Lanka wél een toekomst te bieden.

We zagen zojuist een aangrijpend filmpje van Hart van Nederland op de site van Randolph Fellowship, ter nagedachtenis van Randolph:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cg4h1eQk__M&w=640&h=390]

*Cystic Fibrosis Stichting
opbrengst: 278,91 euro waar wij 325 euro van maken.
Aangedragen door Yolanda de Fijter. Yolanda is haar zoontje verloren door Cystic Fibroses – taaislijmziekte – één van de meest voorkomende erfelijke aandoeningen met een beperkte levensverwachting.

Yolanda organiseert 7 mei een benefietveiling [Auction for life 2011] om geld op te halen voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting.

We hopen dat wij en alle gasten van afgelopen winter [super bedankt allemaal!]  jullie op deze manier een hart onder de riem kunnen steken! En inmiddels weten we dat Yolanda en Leontien echt ontzettend blij zijn met de bedragen die de voor hun stichtingen hebben gekregen!!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk