Veel teleurgestelde gasten…

“Bij het vertellen van de vakantieverhalen ontkom je er bijna niet aan om zo enthousiast te vertellen over de Berghut dat er wel meer mensen naar de Berghut willen komen. Als je dan vervolgens vertelt dat het volgend schoolvakantieseizoen al vol zit, zijn ze bijna net zo sip als wij.”

We hebben nog niet zoveel teleurgestelde gasten gehad als twee weken geleden. Niet omdat ze niet blij waren met de Berghut, in tegendeel. Maar omdat ze volgend jaar niet terug kunnen komen. We zitten namelijk al vol in de winterschoolvakanties. Ze hadden dit jaar het geluk om in een extra – en rustige –  vakantieweek naar de Berghut te kunnen komen. Maar ze komen er volgend jaar helaas niet meer tussen, want dan zijn er weer gewoon 2 schoolvakantieweken [tegen 3 weken afgelopen krokus & carnaval].

Wél goed nieuws voor diverse gasten met kids tot 5 jaar, dus nog niet leerplichtig: volgend jaar organiseren we 3 Jonge Gezinnen-weken, met kinderopvang! [11-18 februari, 3-10 & 10-17 maart 2012]

En ondanks dat we het helemááááál niet leuk vinden om mensen teleur te moeten stellen, zijn we natuurlijk ontzettend blij en trots op het succes van de Berghut.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk