de Berghut in nieuw tijdschrift: Vrouw&Passie Magazine

“Hoe word jij je eigen stijlicoon? Lees in Vrouw&Passie-Magazine meer over het succes van 20 inspirerende vrouwen. Kies en word succesvol! Kun je geluk afdwingen of niet? Kom meer te weten over LinkedIn, je financiële situatie, je persoonlijke geboortehoroscoop en Kabbala. Ga mee op reis naar Canada en leef je droom! Benieuwd? Laat Vrouw&Passie Magazine je inspireren!”

Na de Powerdag en – vandaag – ook de Droomdag, lanceert Josje [Feller] vandaag ook het tijdschrift Vrouw&Passie Magazine. En ik – Nel- wil mezelf echt geen stijlicoon noemen, hoor! Maar toch sta ik in het eerste nummer van Vrouw&Passie. Over de rol van passie en gedrevenheid in mijn leven en over toppen en dalen die we hier ervaren.

“Ook wij zijn een hoop hobbels tegengekomen. Het volgen van je hart is een ongelooflijk leerzaam en waardevol proces. Bij ons gaat het niet vlekkelozer dan in ‘Ik vertrek’.”

Lees hier het hele artikel!

Het magazine van 108 pagina’s dik verschijnt vier keer per jaar.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk