Belevenissen in de krokusvakantie 2011

Ze waren we eerste groep die kennis mocht maken met de Berghut en ons concept: de ‘Abcoude’-groep. Met kerst 2009 waren ze de ‘opwarmgroep’; inmiddels zijn het stamgasten van de Berghut. En het zijn allang niet meer alleen Abcoudenaren. Dus als je kans wilt maken om in de krokusvakantie naar de Berghut te kunnen komen, is een connectie met iemand binnen deze groep niet verkeerd 😉

Het was weer een topweek!

De buitenborrel en winterbbq, deze keer tussen de verse sneeuwvlokken:

En voor de tweede keer op winterse avondactiviteit, voor zowel de nieuwkomers als stamgasten een bijzondere ervaring:

Gezelligheid én een jarige in de Stube:


En hoogtepunten waren wel de BerghutBingo, de slalomwedstrijd die alle kids op vrijdagmiddag samen hebben gedaan – met prijsuitreiking in de Berghut -, het popstaroptreden van Mees en Jente én het Zumba-lesje van Tien en de kids [Tineke geeft Zumbales – ook voor kids – op de sportschool in Ouderkerk aan de Amstel]!

Het improvisatielesje Zumba: 🙂

Tot volgend jaar!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk